31-річна Христина Соловій закрутила новий роман та вперше розповіла про свого обранця: хто ж її бойфренд?

Христина Соловій вперше розповіла про свого нового коханого після стосунків із Сергієм Жаданом: чим займається чоловік? Подробиці особистого життя співачки.

Українська музична іконa, Христина Соловій, після відомого розставання з Сергієм Жаданом знову привернула увагу своїх прихильників висловами про новий роман.

Зірка вирішила не розповідати подробиці свого особистого життя та наголосила, що тепер буде більш обережною щодо розголошення деталей, Христина Соловій розповіла лише, що має коханого. На питання про його ідентичність, співачка зберегла таємницю, вказавши на те, що він є військовослужбовцем. Більше відомостей вона не розголошувала.

Христина Соловій вперше розповіла про нові стосунки з чоловіком
Христина Соловій вперше розповіла про нові стосунки з чоловіком

Більше того, співачка також відповіла на питання про готовність створювати повноцінну сім’ю та народжувати дітей. На питання про те, коли вона планує мати дітей, вона відповіла з впевненістю, що десь в 35 років та зазначила, що це її максимум. Ця відверта заява вразила багатьох, адже у нашому суспільстві все ще часто навіюється стереотип про те, що жінка повинна вже мати дітей в молодому віці.

Проте Христина Соловій не обтяжує себе стереотипами і не дозволяє зовнішнім стандартам визначати її власне життя. Вона вибирає свій шлях і вирішує, коли і які рішення приймати у своєму житті.

Христина Соловій вперше розповіла про нові стосунки з чоловіком
Христина Соловій вперше розповіла про нові стосунки з чоловіком

Артистка також відкрито прокоментувала інше гостре питання – хейт, що натрапив на неї після інтерв’ю з Машею Єфросиніною. Вона визнала, що не змогла не прочитати деякі негативні коментарі, але це не вразило її. Соловій стверджує, що вона ставиться до них з розумінням, адже вони є частиною публічної дискусії, яка, за її словами, може бути корисною для суспільства.

Христина Соловій продовжує для багатьох бути прикладом самовизначення і незалежності, як у своїх творчих зусиллях, так і в особистому житті. Її відкритість і впевненість в собі допомагають їй протистояти стереотипам та критиці, а також надихають інших жінок приймати рішення на основі власних переконань і цінностей.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?