Вона була до Горняк і Полтавської: колишня Володимира Остапчука, про яку ви й не здогадувалися

37-річна Олена Войченко розповіла, чим займається та як змінилось її життя після розлучення з відомим телеведучим Володимиром Остапчуком. Подробиці.

Перший шлюб українського шоумена Володимира Остапчука відбувся разом з Оленою Войченко у 2007 році. Цей шлюб протримався протягом 13 років, під час якого вони разом встигли стати батьками двох дітей. Проте, після їх розлучення виникло чимало скандалів, в яких їхні підписники в соціальних мережах займали певні позиції щодо обох сторін, як Олени, так і Володимира.

Перша дружина Володимира вказала на те, що причиною їхнього розлучення стали повторні випадки невірності з боку чоловіка. У свою чергу, Остапчук наголосив на тому, що призвело до розлучення непорозуміння між ними.

Після припинення стосунків, Олена Войченко висловила своє занепокоєння тим фактом, що у багатьох виникло уявлення про неї як про “якусь утриманку”. Вона заперечила це, та вказала на те, що постійно займається чимось.

Колишня дружина Володимира Остапчука розповіла, чим займається наразі
Колишня дружина Володимира Остапчука розповіла, чим займається наразі

Олена Войченко, визнаний фахівець у галузі перекладу та викладання іноземних мов, завоювала серця своїх учнів не лише своїм професійним рівнем, але й неперевершеним талантом та терплячістю. Її вміння володіти англійською мовою вразило багатьох, і вона використовує свої знання для розвитку і особистої самореалізації.

Олена поділилася своїми роздумами про те, як змінилося її життя. Вона зауважила, що не всі зміни були настільки радикальними, як вона очікувала. Жінка визнала, що інколи їй здавалося, що її життя потребує кардинальних трансформацій. Однак ці зміни не настали через розлучення чи інші життєві кризи, а скоріше відбулися через карантинні обмеження.

Колишня дружина Володимира Остапчука розповіла, чим займається наразі
Колишня дружина Володимира Остапчука розповіла, чим займається наразі

Олена розповіла, що так як у неї відсутній чоловік, це призвело до зменшення обов’язків. З іншого боку, зросла фінансова відповідальність, оскільки тепер вона повинна самостійно забезпечувати своє господарство.

З лютого 2020 року Олена працює в одній з міжнародних компаній, обіймаючи посаду у високотехнологічній компанії, яка спеціалізується на сфері освіти, включаючи інклюзивність. У рамках своєї роботи вона здійснює переклади, виконує редакційну роботу та корекцію текстів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?