Переможець “Холостячки” Андрій Задворний травмувався на рівному місці: миттєва реакція Бетмена не допомогла

Андрій Задворний, учасник 2-го сезону шоу "Холостячка" розповів історію одного програного змагання. Підприємець програв… звичайному вітру. Як це відбувалось насправді — розповість "Один Факт".

Латвійський підприємець Андрій Задворний відомий багатьом українцям завдяки шоу “Холостячка”. Цей брутальний хлопець приймав участь у другому сезоні шоу та зміг в ньому перемогти.

Нещодавно в своєму мікроблозі Instagram Андрій Задворний поділився неприємною новиною. Він програв змагання із… вітром. Ось так буває – з телешоу він вийшов переможцем, а природне явище подолати не зміг.

Їду я на самокаті, аж раптом вітер здуває мої окуляри, що висять на футболці — розповів Андрій Задворний в Stories.

Звісно, ця дорожня пригода на самокаті не обійшлась без наслідків. Як зізнався учасник шоу “Холостяка-2” – окуляри від падіння та псування йому вдалося вберегти. В цьому підприємцю допомогла миттєва реакція Бетмена.

Андрій Задворний отримав травму, коли катався на самокаті
Андрій Задворний отримав травму, коли катався на самокаті

Але через те, що керувати самокатом довелось однією рукою — транспортний засіб розбалансувався. Врешті решт це призвело до того, що Задворний… просто гепнувся на асфальт посеред велосипедної доріжки.

Падіння мало певні наслідки. Після нього Задворний розповів про те, що спати йому буде не зручно. Адже рука після падіння не згинається і не розгинається до кінця. До того ж в певних положеннях переможець другого сезону “Холостячки” відчуває біль.

Андрій Задворний після травми розповів, що в його голові наразі змагаються дві думки одразу: чи треба їхати до травматолога, або ж залишити все так, як є і травмована рука заживе сама.

Андрій Задворний розповів, як гепнувся із самокату
Андрій Задворний розповів, як гепнувся із самокату

В наступному Stories Задворний вже демонструє двері в кабінет травматолога і проводить опитування — що ж в нього з рукою після падіння насправді, перелом чи менш серйозна травма.

Згодом, після обстеження у травматолога — Андрій Задворний заявив, що серйозних травм та переломів в нього не виявлено. Лікар призначив йому мазі, щоб розтягнення м’язів швидше загоїлася.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?