Як змінився Потап за 30 років: кар’єра репера, дует з Каменських, розлучення-одруження і втеча з України

Потап завжди вважався вдалим композитором, виконавцем та продюсером. Та за останні 2 роки репер примудрився втратити практично весь свій музичний багаж у намірі пробитися на гору за кордоном.

Пригадаймо, яким був Олексій Потапенко останні три десятиліття. На архівних знімках бачимо юнака у світлому костюмі, білій сорочці, але без краватки. Репер і надалі час від часу вбирався у костюми, але це було надзвичайно рідко.

Як змінився Потап за останні 30 років

Зазвичай виконавець із дуету “Потап і Настя” виряджався в яскраві футболки, очі ховав за сонцезахисними окулярами, а на голові мав незмінну бейсболку, яку надівав козирком назад.

Як змінився Потап за останні 30 років

Мало хто пам’ятає репера до цього. Тим часом артист брав участь у гурті “Вхід у змінному взутті”. У ВЗВ Потап протримався 6 років до 2006-го і навіть став автором саундтреку до першого українського фільму жахів “Штольня”.

Як змінився Потап за останні 30 років

Новим витком творчості стала співпраця репера з Настею Каменських. Подейкують, що дівчину страшенно обурило, коли продюсер почав зацінювати її зовнішні принади, не поцікавившись голосовим діапазоном.

Як змінився Потап за останні 30 років

Дует вийшов бомбічним і надзвичайно успішним. Парочка забирали всі можливі нагороди навіть за парєбріком. Сам Потап не змінював своєму аляпуватому стилю репера. Але з Настею вони частенько сварилися. Можливо, говорили так спеціально, щоб не нервувати дружину Олексія Ірину Горову.

Як змінився Потап за останні 30 років

Наступним кроком у кар’єрі став чоловічий гурт Mozgi. Тут уже репер хоч і продовжував носити об’ємні футболки, почав обирати більш скромні кольори, переважно чорні. У світлому костюмі ми побачили Олексія, коли він надумав після розлучення з Горовою одружитися з Настею. Подібний крок репер зробив у травні 2019-го.

Як змінився Потап за останні 30 років

Після повномасштабного вторгнення шоковані віроломною підступністю ворога українці благали улюбленця повернутися з-за кордону й підтримати своїх фанів. Але Потап цього не зробив.

Як змінився Потап за останні 30 років

Натомість їздив по всьому світу, змінюючи континенти й зустрічаючись із купою людей, дотичних до музики. Певно, шукав застосування своїх реперських задатків. І хоча чоловік продовжував голити голову, як і раніше, вбиратися став у темне та однобарвне.

Як змінився Потап за останні 30 років

Врешті українці впоралися зі стресом і без свого улюбленця, а всі наміри Потапа повернути прихильників на свій бік виглядають просто жалюгідними й отримують купу хейту.

На останніх світлинах, де Олексій вбрався доволі стильно, його назвали “балаболом, понторєзом і схожим на колгоспника”. Втратити всенародну любов легко, а повернути не кожному вдасться.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.