Втілення неймовірних почуттів: історія кохання Лілії Ребрик та Андрія Дикого, які за 13 років мають 3 дітей

Лілія Ребрик та Андрій Дикий вже 13 років у шлюбі. За цей час родина встигла поповнитися трьома чарівними донечками. Подружжя ставало батьками кожні 5 років.

Історію Лілії Ребрик та Андрія Дикого коханням із першого погляду не назвеш. Спочатку вони просто товаришували. Якось Лілія була ведучою турніру з бальних танців, де Андрій був учасником. Так відбулося їхнє знайомство.

Історія кохання Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Коли ж Ребрик запросили взяти участь у шоу “Танці з зірками”, вона поставила продюсерам ультиматум: мовляв, танцюватиме тільки в парі з Диким. Вони чудово ладнали між собою.

Лілія була певна, що вони просто дружать, але Андрій був іншої думки, хоча на той момент був не вільний. У дівчини теж був роман. Коли ж “Танці” закінчилися, учасників шоу, які посіли 2 місце, запросили виступити на фестивалі.

Історія кохання Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Лілія з Андрієм пішли в ресторан, щоб обговорити деталі майбутнього виходу на паркет. У той вечір між ними все й почалося. Влітку 2011-го Дикий освідчився коханій, у грудні вони хотіли тишком-нишком розписатися, але друзі запросили журналістів, тож про весілля дізналася вся країна.

Історія кохання Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Уперше вони стали батьками в серпні 2012 року донечки Діани. За 5 років Лілія завагітніла знову й народила Поліну. Коли наприкінці 2023 року Ребрик сповістила, що знову очікує на дитину, всі думали, що врешті буде хлопчик.

Історія кохання Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Та дива не сталося. Виявилося, що Лілія чекає знову на дівчинку. Очікували, що вона народиться наприкінці березня, але дитинка попросилася на світ у середині місяця. Ім’я малечі обирали всім гуртом.

Вийшло Аделіна. Це вони склали перші літери своїх імен – Андрій, Діана, Лілія та взяли закінчення від ПоліНА. На диво, 42-річна породілля дуже швидко після пологів повернула собі форму і вже мріє вийти на сцену театру.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?