“Це звичайний хайп”: Оля Полякова вперше прокоментувала заяву Влада Міцкевича про романтичні стосунки із нею

Оля Полякова через декілька днів прокоментувала чутки про свій роман із колишнім учасником "МастерШефу" Владом Міцкевичем. Що саме сказала співачка у відповідь пліткарю — "Один Факт" розповість далі.

Оля Полякова відреагувала на плітки про її романтичні стосунки поза шлюбом із колишнім учасником 8-го сезону “МастерШефу” Владиславом Міцкевичем. А ще розповіла, чи чекає на Міцкевича якесь покарання.

За словами Ольги – все, що повідомив Міцкевич у своєму відео зверненні, це суцільна маячня. Провокативні світлини, які шеф-кухар виклав у соцмережах — були зроблені у нього в будинку. Артистка також зазначила, що в такий спосіб Владислав вирішив підвищити рівень своєї популярності після того, як між ним та Ольгою Поляковою були повністю зруйновані робочі відносини.

Ольга Полякова зазначила, що і сам автор про вокативних Stories самостійно заперечив та спростував ту інформацію про романтичні стосунки, яку поширив раніше. Але незважаючи на те, що Міцкевич вибачився і перед своїми шанувальниками, і перед самою Олею Поляковою — осад все одно залишився.

Що насправді сталось між Поляковою та Міцкевичем
Що насправді сталось між Поляковою та Міцкевичем

Співачка вважає, що Влад зробив це тільки заради помсти, адже зовсім нещодавно вони розірвали одне з одним робочі відносини. Співпраця та дружба не вийшла, тому Міцкевич вирішив в ось такий спосіб помститись артистці.

Шкодую тільки через те, що я відразу не зрозуміла, з якою людиною маю справу – наголосила Оля Полякова

Також співачка повідомила, що із Владом Міцкевичем вона довгий час співпрацювала. Він, звісно – бував в неї в гостях, робив фотозйомки на території будинку Полякової.

Оля Полякова назвала головну причину, через яку їй довелось припинити співробітництво із Владом Міцкевичем. За словами співачки — шеф-кухар страждав від алкогольної залежності та довгий час шантажував її родину. Артистка наголосила, що цей хлопець хотів отримати все та відразу. Але в творчості так не буває. І спочатку потрібно добре попрацювати, перш ніж отримати винагороду за свої старання.

Оля Полякова повідомила, що наказувати Міцкевича за його довгий язик не планує.

Що з нього взяти – сказала артистка. – Там проблеми з усім

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.