Святослав Вакарчук зробив затишне селфі із найріднішою людиною: “Провести цілий день з мамою”

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук побував у місті Мукачево та замилував соцмережі затишною світлиною із мамою. Як виглядає найрідніша людина музиканта – "Один Факт" покаже прямо зараз.

Лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук рідко ділиться світлинами з мамою. Днями співак відвідав рідне місто Мукачево і майже цілий день присвятив найріднішій людині — своїй мамі Світлані Олександрівні.

На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram Святослав Вакарчук розмістив затишну світлину із мамою на березі невеличкої річки та на тлі церкви. Фронтмен гурту “Океан Ельзи” стоїть поряд із матусею, яка ніжно обіймає свого сина за плечі.

Співак подякував своїй мамі за теплі спогади і зазначив, що такий день, коли можна багато часу провести разом із мамою – видається нечасто. Шанувальники артиста захоплено коментували нову світлину Вакарчука із мамою. Деякі прихильники подякували матусі за виховання талановитого сина.

Святослав Іванович Вакарчук народився в українському місті Мукачеве 14 травня 1975 року. Український музикант і автор пісень відомий багатьом українцям як лідер “Океану Ельзи”. В 2005 році отримав звання заслуженого артиста України.

Святослав Вакарчук самостійно пише майже всю музику і тексти пісень для своєї групи “Океан Ельзи”. Крім цього, артист є і виконавцем власних музичних творів.

“Океан Ельзи” був створений в 1994 році. Цікаво, що у Вакарчука був шанс виїхати за кордон та навчастись саме там. Але вокаліст обрав кар’єру музиканта.
Дебютний музичний диск “Океану Ельзи” мав назву “Там, де нас нема”. Вакарчук разом зі своєю групою презентував його в 1998 році.

А ще Святослав Вакарчук є послом Доброї волі Програми розвитку ООН для молоді в Україні. Співак неодноразово приймав участь в культурних та соціальних проектах країни. В 2014 році Святослав Вакарчук отримав премію Василя Стуса.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?