Святослав Вакарчук зробив затишне селфі із найріднішою людиною: “Провести цілий день з мамою”

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук побував у місті Мукачево та замилував соцмережі затишною світлиною із мамою. Як виглядає найрідніша людина музиканта – "Один Факт" покаже прямо зараз.

Лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук рідко ділиться світлинами з мамою. Днями співак відвідав рідне місто Мукачево і майже цілий день присвятив найріднішій людині — своїй мамі Світлані Олександрівні.

На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram Святослав Вакарчук розмістив затишну світлину із мамою на березі невеличкої річки та на тлі церкви. Фронтмен гурту “Океан Ельзи” стоїть поряд із матусею, яка ніжно обіймає свого сина за плечі.

Співак подякував своїй мамі за теплі спогади і зазначив, що такий день, коли можна багато часу провести разом із мамою – видається нечасто. Шанувальники артиста захоплено коментували нову світлину Вакарчука із мамою. Деякі прихильники подякували матусі за виховання талановитого сина.

Святослав Іванович Вакарчук народився в українському місті Мукачеве 14 травня 1975 року. Український музикант і автор пісень відомий багатьом українцям як лідер “Океану Ельзи”. В 2005 році отримав звання заслуженого артиста України.

Святослав Вакарчук самостійно пише майже всю музику і тексти пісень для своєї групи “Океан Ельзи”. Крім цього, артист є і виконавцем власних музичних творів.

“Океан Ельзи” був створений в 1994 році. Цікаво, що у Вакарчука був шанс виїхати за кордон та навчастись саме там. Але вокаліст обрав кар’єру музиканта.
Дебютний музичний диск “Океану Ельзи” мав назву “Там, де нас нема”. Вакарчук разом зі своєю групою презентував його в 1998 році.

А ще Святослав Вакарчук є послом Доброї волі Програми розвитку ООН для молоді в Україні. Співак неодноразово приймав участь в культурних та соціальних проектах країни. В 2014 році Святослав Вакарчук отримав премію Василя Стуса.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?