Ощадливість не для них: які найдорожчі побачення влаштовували Холостяки Михайло Заливако і Нікіта Добринін

У шоу "Холостяк" героям-чоловікам доводиться обирати собі пару серед багатьох учасниць-красунь. Та й самому слід підтримувати імідж і запрошувати дівчат на недешеві романтичні побачення.

Михайло Заливако

Влетів у чималу копієчку вечір, проведений героєм “Холостяка 11” з Юлею Бельченко. Михайло Заливако запросив Зайку до SPA у 8-му епізоді. Дівчина вбралася в обтислу сукню, щоб звабити бізнесмена. І це їй, здається, вдалося.

Найдорожче побачення у шоу Холостяк

Пара завітала на фабрику парфумів, де Юля отримала дорогий запах у подарунок, а ще розжилася ефірними оліями для СПА. Під час процедур Зайка ти Михайлов обмащували один одного грязями, робили масажі, ніжно торкаючись тіл.

Найдорожче побачення у шоу Холостяк

Тож неабияк завелися й почали цілуватися. У душі продовжили пристрасні поцілунки. Далі перемістилися до ресторану. Попри те, що Юля почала розповідати про колишнього, романтичне побачення завершилося новою порцією поцілунків. Дивно, що після таких гарячих обіймів Заливако у фіналі обрав Анну, а не Зайку.

Нікіта Добринін

“Холостяк 9” завершився одруженням пари. Це дуже рідкісний випадок, але Даша Квіткова з Нікітою Добриніним взяли шлюб і навіть народили синочка Лева. Та під час знімань шоу про це ніхто не думав. Закохані просто насолоджувалися присутністю одне одного.

Найдорожче побачення у шоу Холостяк

Побачення відбулося напередодні фіналу. Пара відбула до Амальфі – містечка в Італії. Попервах Даша була не в найкращому гуморі. Навіть висловила претензії на адресу холостяка. Тож вони з’ясовували стосунки, блукаючи вуличками, немов справжнє подружжя.

Найдорожче побачення у шоу Холостяк

Згодом завітали до ресторану, де поласували свіжими морепродуктами. Потім перебралися в затишне місце, де серце красуні врешті відтануло. Тож вечір завершили, купаючись у джакузі, де жоден не міг стримати почуттів, перетворившись на одне ціле.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.