Дмитро Монатік не став чекати 40-річчя для кардинальних змін, а зробив це у 38-ліття: “І в голові, і в душі”

Дмитро Монатік зустрів 38-річчя кардинальною зміною іміджу. Артист перефарбував волосся у білий колір. Окрім того, співак відзначив, що зміни відбулися не лише в голові, а й у душі.

Учора Дмитро Монатік відзначив день народження. Коли він з’явився у студії “Сніданку” на 1+1, всі ахнули – співак перефарбував волосся, перетворившись на блондина. Іменинник пояснив, що подібні зміни у зовнішності пов’язані з творчістю.

Дмитро Монатік став блондином у 38 років

Monatik замовив кліп у Тані Муіньо, яка саме перебуває в Україні, тож у процесі роботи над проєктом він і змінив колір зачіски. Насправді знаменитий чоловік за 10 років змінився не лише зовні, але й внутрішньо.

Дмитро Монатік став блондином у 38 років

Колись він був молодиком, який мріяв ділитися своєю музикою з навколишніми. Дмитро відзначив:

“Змінилося і в голові, і в душі. І, в принципі, це все вдалося”.

Щодо кризи середнього віку, артист висловився однозначно – не знає, що це таке. Почувається на 26, а не на 38. Старішати Монатік не боїться, а от не дожити до поважного віку – такий страх присутній.

Дмитро Монатік став блондином у 38 років

1 квітня для Дмитра почалося з веселощів. Дружина Ірина та сини Данило з Платоном піднесли торт. Свічки іменинник задув, а солодощі спробувати не встиг. Найкращим подарунком для себе вважає ніч без повітряної тривоги – вдалося добряче виспатися. А головне для співака:

“Коли найближчі люди поруч, і ви в такому одному спільному колі йдете”.

Ірина з нагоди 38-річчя свого чоловіка попросила підписників перерахувати хоча б по 38 гривень чи по 380 на лікування бійців, які отримали поранення під Авдіївкою. На жаль, фани Монатіка не зможуть привітати зірку в Instagram, оскільки сторінку співака видалили.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?