Потап відійшов у той світ, але ненадовго: що насправді сталось із репером та чому його “поховали”

Потап пішов у засвіти, але лише на один день. Історія репера, яка трапилась 1 квітня 2024 року і виявилась вигадкою. Детальніше про Потапа, що зміг вижити - "Один Факт" розповість далі.

Відійшов на той світ Потап, термінова новина

Саме так розпочався перший день квітня в житті відомого українського репера. Що насправді сталось із музикантом — “Один Факт” розповість далі.

“Потап, Царство небесне”

Такий приголомшливий допис зі своєю світлиною та церковною свічкою оприлюднив у перший день квітня сам співак. Звісно, шанувальники спочатку і не зрозуміли — що до чого. Але трохи згодом стає зрозуміло, що це… чорний гумор. До дня Дурня, який відзначають щороку, саме 1 квітня.

В коментарях до цього допису користувачі соцмережі Instagram висловили свою думку щодо гумористичної новини.

Дивне почуття гумору в наш час – написала користувачка nasty_yatsenko.

Коментарі під дописом Потапа про свою смерть
Коментарі під дописом Потапа про свою смерть

Вже наступного дня, 2 квітня — Потап оприлюднив селфі і зробив до нього на англійській мові, який перекладається як:

Все ще живий та здоровий

Отже, першоквітневий жарт на кшталт чорного гумору вдався, але не всім сподобався. Деякі користувачі в коментарях зазначили, що шуткувати про смерть зараз зовсім не на часі. Особливо, коли кожен день цей світ покидають найкращі українські захисники.

“Один Факт” нагадує, що вже декілька місяців поспіль ходять чутки про те, що Потап нібито розлучається із Анастасією Каменських. Співачка не змогла вибачити йому зраду із власною подругою. Чутки чутками, але схоже, що особисте життя Насті Каменських і Потапа все ж продовжується вдвох. Принаймні, свій творчий тандем їм вдалося зберегти.

Зараз Потап і Настя Каменських перебувають в країнах Латинської Америки та активно будують там музичну і пісенну кар’єру. Нещодавно репер показав, що насправді вони з його нинішньою дружиною, співачкою Анастасією Каменських — все ще знаходяться разом.
Музикант оприлюднив світлину, на якій сам сидить за столом на кухні, а поряд з ним – Настя і… собачка на стільці. А ще поряд зі столом стоїть музичний продюсер Томаш Лукаш.

Працюю із супер талановитими – зробив підпис під світлиною репер.

Отже, незважаючи на те, що деякі з рейтерів намагаються поховати Потапа – він сам продовжує жити, творити і радувати прихильників своїми творчими роботами.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем і манікюром: дружина Віктора Павліка показала свою 87-річну тітку, яка ще старша за Аду Роговцеву

Катерина Репяхова разом з сином Михасиком перебуває в Ізраїлі на відпочинку та нещодавно навідала своїх родичів: елегантні жіночки, серед яких тітка та свекруха сестри - як виглядають?

Даша Астаф’єва зробила нову трендову стрижку, яка набирає шалену популярність у жінок: з модним чубчиком

38-річна співачка Даша Астафʼєва прислухалась до модних трендів цього літа та… змінила зачіску. Чи сподобався фанатам новий образ артистки – із чубчиком? "Один Факт" дізнався деталі.

Прожила разом з ним вже 29 років, але діточок не народили: як виглядає таємний чоловік Руслани Лижичко

Руслана Лижичко майже 30 років у шлюбі з Олександр Ксенофонтовим, але подружжя так і немає дітей - як виглядає чоловік співачки та чому не наважились на батьківство?

Обручились і після вона зникла: Тіна Кароль розповіла про інцидент, який стався з її весільною сукнею

Тіна Кароль розповіла курйозну історію, як її весільна сукня зникла одразу ж після церемонії - як все було насправді? Подробиці особистого життя.