“Як завжди”: Чоловік Полякової у відео розповів, що він зробить із її коханцем Владом Міцкевичем

Влад Міцкевич із 8-го сезону "МастерШеф" схоже, потрапив у справжню халепу зі своїм зізнанням про романтичні стосунки із Поляковою. Що зробить з ним чоловік артистки — розповість "Один Факт".

Оля Полякова нещодавно стала героїнею пліток. Колишній учасник “МастерШефу” Влад Міцкевич розповів, що в нього понад рік був бурхливий роман із співачкою. Ольга навіть жила на його території та перевезла в будинок Міцкевича свої речі.

Згодом Влад Міцкевич спростував свої слова та вибачився. Оля Полякова вибачення прийняла, але сказала, що осад таки залишився. Крім того, під час прямого ефіру і спілкування з прихильниками в соціальній мережі Instagram Ольга Полякова вирішила задати своєму чоловікові Вадиму Буряковському питання щодо того, що він планує робити з Міцкевичем.

Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським
Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським

Чоловік зірки на декілька хвилин з’явився в ефірі у Ольги та прокоментував чутки щодо її роману на стороні. А також дав точну відповідь на питання дружини

Міцкевичу будемо ноги відривати?

Вадим Буряковський добре зрозумів настрій обраниці і підтримав жартівливий тон Полякової коротенькою відповіддю:

Як завжди

Судячи з цієї відповіді, Буряковському і раніше вирішувати певні проблеми із кавалерами красуні-дружини.

“Один Факт” нагадує, що чутки про роман Олі Полякової із кухарем з “МастерШефу” Міцкевичем з’явились декілька днів тому. Їх запустив у недійний простір сам Влад Міцкевич — коли знаходився напідпитку. Згодом він сам ці чутки і спростував.

Також Міцкевич назвав причину своєї поведінки. Виявляється, він довгий час співпрацював з Ольгою Поляковою та її творчою командою. Але робочі відносини не склались. Хлопець серйозно розсварився із співачкою та вирішив помститись за образу в оригінальний спосіб.

Міцкевич розповів про нібито роман з Поляковою та супроводив свою розповідь доказами у вигляді пікантних фото. На них Влад та Оля Полякова пристрасно цілуються.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?