“Як завжди”: Чоловік Полякової у відео розповів, що він зробить із її коханцем Владом Міцкевичем

Влад Міцкевич із 8-го сезону "МастерШеф" схоже, потрапив у справжню халепу зі своїм зізнанням про романтичні стосунки із Поляковою. Що зробить з ним чоловік артистки — розповість "Один Факт".

Оля Полякова нещодавно стала героїнею пліток. Колишній учасник “МастерШефу” Влад Міцкевич розповів, що в нього понад рік був бурхливий роман із співачкою. Ольга навіть жила на його території та перевезла в будинок Міцкевича свої речі.

Згодом Влад Міцкевич спростував свої слова та вибачився. Оля Полякова вибачення прийняла, але сказала, що осад таки залишився. Крім того, під час прямого ефіру і спілкування з прихильниками в соціальній мережі Instagram Ольга Полякова вирішила задати своєму чоловікові Вадиму Буряковському питання щодо того, що він планує робити з Міцкевичем.

Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським
Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським

Чоловік зірки на декілька хвилин з’явився в ефірі у Ольги та прокоментував чутки щодо її роману на стороні. А також дав точну відповідь на питання дружини

Міцкевичу будемо ноги відривати?

Вадим Буряковський добре зрозумів настрій обраниці і підтримав жартівливий тон Полякової коротенькою відповіддю:

Як завжди

Судячи з цієї відповіді, Буряковському і раніше вирішувати певні проблеми із кавалерами красуні-дружини.

“Один Факт” нагадує, що чутки про роман Олі Полякової із кухарем з “МастерШефу” Міцкевичем з’явились декілька днів тому. Їх запустив у недійний простір сам Влад Міцкевич — коли знаходився напідпитку. Згодом він сам ці чутки і спростував.

Також Міцкевич назвав причину своєї поведінки. Виявляється, він довгий час співпрацював з Ольгою Поляковою та її творчою командою. Але робочі відносини не склались. Хлопець серйозно розсварився із співачкою та вирішив помститись за образу в оригінальний спосіб.

Міцкевич розповів про нібито роман з Поляковою та супроводив свою розповідь доказами у вигляді пікантних фото. На них Влад та Оля Полякова пристрасно цілуються.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?