“Хто не ризикує, той не…”: 41-річний Андре Тан показав, який кучерявий вигляд мав до популярності (ФОТО)

Відомий український дизайнер Андре Тан показав, який вигляд мав до популярності та розповів про свій ризик почати бізнес: довге та кучеряве волосся.

Український дизайнер і модельєр Андре Тан показав, який мав вигляд до моменту великої популярності. На архівному фото, яке він оприлюднив, можна побачити Андре Тана з чарівною довгою та кучерявою шевелюрою. У руках у нього – келих з шампанським, а його обличчя прикрашає усмішка, що свідчить про радість і впевненість у майбутньому. Цей знімок став своєрідним відображенням не лише вигляду дизайнера, а й символом його ризику та віри у свої сили.

Зазначимо, що саме в той період часу Андре Тан прийняв серйозне рішення – він вирішив розпочати власний бізнес у сфері моди. Тоді це був справжній ризикований крок, адже конкуренція у цій галузі завжди була жорсткою. Проте, він мав мужність і віру у свої здібності, що дозволило йому наважитись на шлях до успіху.

Андре Тан показав, який вигляд мав до популярності
Андре Тан показав, який вигляд мав до популярності

Не дивно, що зараз, коли його бізнесу вже 22 роки, Андре Тан згадує ті дні з почуттям гордості. Його відвага та наполегливість допомогли побудувати вражаючу кар’єру, а його волосся, яке він так любить показувати на старих фото, стало метафорою того, як він майстрував свій шлях до вершин модного світу

Андре Тан наголосив, що ризик – це ключ до досягнення великих речей. Починаючи з невеликого кроку у минулому, він тепер керує мережею з понад 50 магазинів по всій Україні та має понад 350 співробітників.

Андре Тан показав, який вигляд мав до популярності
Андре Тан показав, який вигляд мав до популярності

За словами дизайнера, коли він починав свій шлях, навіть не міг уявити, що йому вдасться досягти таких великих успіхів. Проте віра в справу, яку він любить, дала йому силу і мотивацію для розвитку. Зараз він відчуває себе на своєму місці, що може продовжувати створювати щось нове кожен день.

Модельєр висловлює свою вдячність собі самому за те, що він не побоявся ризикнути в молодому віці. Він закликає всіх не боятися ризикувати, адже саме це може відкрити двері до неймовірних можливостей і досягнень. Для нього особисто створення власного бренду стало визначним етапом у житті, який дав йому можливість реалізувати свої мрії та потенціал.

Нові статті

Схожі статті

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".

Все почалось, коли їй було 14: Марічка Падалко розповіла про свій перший шлюб – імʼя чоловіка досі приховує

Зірка 1+1 Марічка Падалко вперше розповіла про свого першого чоловіка, ім'я якого не розкриває: що відомо про перший шлюб телеведучої та чому пішла від екс-обранця?

Корабель багатства в океані вдачі: названо 3 знаки Зодіаку, яких з 5 липня чекає щедрий подарунок долі

Життя цих трьох знаків Зодіаку буде насичене радісними емоціями, починаючи з 5 липня 2024: що очікувати Терезам, Рибам та Лев - щастя буде всюди.

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?