Спливла правда, як Ольга Фреймут вимагала за своє інтерв’ю в 40 хвилин солідний гонорар: “Сума пристойна”

Ольга Фреймут не дає інтерв'ю без гонорару. Про це розповіла відома українська журналістка Аліна Доротюк. Скільки просила ведуча за свою участь в інтерв'ю – читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Ольга Фреймут ніколи не давала інтерв’ю безкоштовно. Про це розповіла українська журналістка Аліна Доротюк.

Блогерка зізналась, що в її журналістській кар’єрі було лише дві зіркових особистості, які вимагали гонорар за інтерв’ю із ними. Одна з них і є Ольга Фреймут, а інша — Санта Дімопулос.

Аліна Доротюк у розмові із радіоведучим Євгеном Фешаком розповіла, що випадок із гонораром за інтерв’ю з Фреймут трапився багато років тому. На той час Аліна розвивала інший Youtube проект і працювала в проекті “Зірковий шлях”. Журналістка пригадала, що Ольга Фреймут просила в канального гостьового доволі пристойну суму за 40 хвилин розмови із відповідями на питання. Точну суму Доротюк пригадати не змогла.

А ось щодо Санти Дімопулос, то тут журналістка змогла назвати точну суму гонорару, яку затребувала артистка за годину розмови. І це: 5 тисяч євро.

Аліна Доротюк також зізналась, що тоді записувати інтерв’ю із цими зірками не стала.

Спливла правда, як Ольга Фреймут вимагала за своє інтерв'ю в 40 хвилин солідний гонорар
Спливла правда, як Ольга Фреймут вимагала за своє інтерв’ю в 40 хвилин солідний гонорар

Українська телеведуча Ольга Фреймут була дуже популярною в нашій країні в 2010-х роках. Зірка працювала на різних українських каналах, вела різноманітні популярні шоу і мала велику армію прихильників. Однак поступово популярність Фреймут стала зменшуватись.

Після 2020 року про Ольгу Фреймут майже нічого не чутно. Знаменитість практично не з’являється на телебаченні та нічого не розповідає про своє приватне життя.
Кар’єра Ольги Фреймут пішла в гору після 2008 року. Красуня стала ведучою ранкового шоу “Підйом”. Її соведучими стали Олександр Педан та Сергій Притула. Свій проект ця золота трійця вела до 2011 року.

В подальшому Ольга Фреймут стала розвивати кар’єру ведучої самостійно. Зірка ставала обличчям багатьох успішних проектів, серед яких “Хто зверху?” та “Ревізор”.
Після 2018 року Ольга Фреймут стала менше з’являтись в недійному просторі. В 2020 році зірка телеекранів прийняла участь в проекті “Танці з зірками”. Їй не вдалось там здобути перемогу, однак Фреймут зі своїм партнером змогла протриматись до йз сезону проекту.

Після початку повномасштабного вторгнення в 2022 році Ольга Фреймут взагалі зникла з екранів. Зараз ведуча живе в Великобританії, бо в неї там знаходяться родичі. Знаменитість виїхала разом із дітьми: донькою Євдокією та сином Валерієм. Подейкують, що чоловік Фреймут, Володимир Локотко – також перебрався за кордон разом із родиною.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.