Як виглядає молодий бойфренд 55-річної Надії Матвєєвої: він молодший навіть за Григорія Решетніка (ФОТО)

Телеведуча Надія Матвєєва показала, як виглядає її молодий обранець. Через цього молодика жінка навіть посварилася з мамою і нарешті від неї з'їхала. Більше деталей в матеріалі від "Одного Факту".

Надія Матвєєва – телеведуча, журналістка та редакторка, яка приймала участь в телевізійному шоу “Танці з зірками”. З 2020 року вона працювала ведучою проекту “Неймовірна правда про зірок”. Надію часто запрошують на телевізійні програми в якості експерти. Ця мудра жінка побувала на шоу “Битва екстрасенсів”, “Ультиматум”, “Один за всіх”.

Але не тільки творчий шлях та кар’єра Надії Матвєєвої цікавлять українське суспільство. Особисте життя зірки журналістики та експерти також цікавлять її українських шанувальників.

Надія Матвєєва показала молодого бойфренда, що молодший за Григорія Решетника
Надія Матвєєва показала молодого бойфренда, що молодший за Григорія Решетника

Ведуча була заміжня двічі. Свого першого чоловіка Надія Матвєєва зустріла ще в той час, коли навчалась в інституті. В першому шлюбі в неї народився єдиний син Владислав.
Нове романтичне захоплення Надії сталось, коли вона вже працювала на радіо в місті Кременчуг. Коли в жінки розпочався службовий роман – вона ще перебувала в першому шлюбі. Надія Матвєєва розлучилась з першим чоловіком та вийшла заміж вдруге.
Спільне життя із другим чоловіком тривало 11 років. Розлучення сталось, коли Надія заради роботи мрії переїхала до Києва. Зараз журналістка офіційно незаміжня. Але перебуває в стосунках із чоловіком, який набагато молодше за неї.

55-річна Надія Матвєєва показала суспільству молодого бойфренда
55-річна Надія Матвєєва показала суспільству молодого бойфренда

Надія Матвєєва вперше розповіла про своє нове кохання в 2022 році. Зараз знаменитості вже 55 років, а її обранець — на 20 років молодше. Хлопцю виповнилось 35.

Надія Матвєєва довгий час приховувала свого коханого, адже вважала, що такі стосунки не мають сенсу і будуть засуджені суспільством. Однак згодом вона все ж дозволила цим стосункам трапитись і розквітнути. Про це телеведуча зізнавалась у розмові зі своїм колегою, журналістом Григорієм Решетником (який, до речі, старший за Надіїного обранця).
Надія Матвєєва зізнавалась, що її син Владислав та мама спочатку не сприймали її нового молодого обранця. До бойфренда ведучої вони віднеслись із недовірою. Більш того, Матвєєва в розмові з блогером Славою Дьоміним зізнавалась, що стосунки з великою різницею у віці навіть стали причиною сварок із мамою.

Мама не хотіла мене бачити – розповіла телеведуча

Однак ця ситуація врешті решт зіграла Надії на користь. Вона змогла вийти із спів залежних відносин із мамою та сепаруватись від неї, щоб піти у вільне життя.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?