Виступу на “біс” так і не сталося: якими були останні дні життя Руслани Писанки, яка померла у Німеччині

Раптова смерть Руслани Писанки стала шоком для всіх українців, адже актриса й ведуча завжди була на позитиві й ніколи не скаржилася на здоров'я. Навіть її колеги не були готові до такого повороту.

Вистава “Потяг Одеса-мама” завжди проходила з незмінними аншлагами. На сцену виходили Руслана Писанка, Віктор Андрієнко, Олег Філімонов й інші відомі актори. Те, що у Русі проблеми з ногами, знали всі. Та ніхто не здогадувався, що ситуація настільки серйозна.

Знаменитість приховувала, що зазвичай після виступів їде до німецької клініки на лікування. Частенько Писанка за кулісами пересувалася на милицях. Та щойно чула запальну мелодію, тут же відкидала їх убік і чимдуж бігла на сцену.

Остання вистава Руслани Писанки

Того фатального дня виставу грали у Київському Будинку офіцерів. Руслана відробила нарівні з іншими весь спектакль. У фіналі всі актори зазвичай виходили на сцену й виконували танок.

Того разу музика не ввімкнулася. Андрієнко сказав колегам, мовляв, кланяємося та йдемо. Руслана встигла перевзутися, бо ніколи не танцювала на підборах, як раптом увімкнулася знайома мелодія. Тож разом із всіма вийшла до глядачів.

Остання вистава Руслани Писанки

Та щойно почала рухатися, як її неначе підкосило. Віктору та чоловіку Ігорю довелося виносити Русю за куліси на руках. Вона зламала ногу відразу в кількох місцях. Колектив мав їхати на гастролі до Харкова, то через НП довелося скасувати виставу.

І тут почалося повномасштабне вторгнення. Андрієнко спочатку зрадів, що велика війна не застала акторів на Сході країни, де нещадно бомбили. Та коли дізнався, що Писанка опинилася в німецькій лікарні у Кайзерслаутерні, трішки засмутився.

Гадав, що, як і раніше, підлікується, і знову з’явиться за кулісами на своїх улюблених милицях, які колеги називали лабутенами. Але вийшло по-іншому. 19 липня 2022 року знаменитості не стало. Тільки тоді стало відомо, що ретельно приховувала Писанка кілька років поспіль. У акторки виявили онкологію, а вона й словом нікому не прохопилася.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?