“Дякую”: Максим Галкін зібрав в Ізраїлі гарний врожай для Алли Пугачової і поспілкувався українською

Максим Галкін у соцмережах похизувався врожаєм цитрусових, які виросли поряд з його будинком в Ізраїлі. А ще — порівняв його із дарами природи на Батьківщині шоумена, в селищі Грязь.

Шоумен Максим Галкін днями розповів, що біля його будинку в Ізраїлі, де він мешкає разом із Аллою Пугачовою та дітьми – дозрів яскравий врожай. В своєму фотоблозі Instagram артист позує біля дерева з апельсинами і розповідає, що на їх присадибній ділянці в Ізраїлі цьогоріч виросло чимало тропічних фруктів. Під час свого монологу про тропічні фрукти Максим згадав лимони, маракуйю та авокадо.

Також гуморист пригадав миті щасливого життя в російському маєтку, що знаходився в селищі Грязь. Звідти вони з Аллою Пугачовою виїхали за кордон після початку повномасштабного вторгнення росії до України в 2022 році.

Максим Галкін повідомив, що цього року в його підмосковному маєтку теж вродив величенький врожай овочів та фруктів. Але на відміну від Ізраїлю – там їх будуть збирати не володарі оселі, а… звичайні пересічні росіяни. Галкін в притаманному йому гумористичному ключі висміяв своїх співвітчизників за те, що вони мають звичку привласнювати собі все те, що погано лежить. На думку шоумена, росіяни точно вигадають метод, який допоможе привласнити собі врожай з його особняку.

Раніше ми збирали помідори, огірки, цибулю та все інше — зазначив Максим Галкін.

Продовжуючи тему, гуморист повідомив про те, що зараз в їхньому зірковому репертуарі маракуйя, лимони, апельсини та авокадо. Оскільки шоумен оприлюднив своє кумедне відео звернення 1 квітня, то користувачі подякували йому за гарний настрій і привітали із днем Сміху. На один з таких коментарів Галкін відповів… українською мовою:

Дякую!

Максим Галкін неодноразово висловлював свою підтримку українцям. Через проукраїнську позицію гумориста на Батьківщині, в росії — занесли до чорних списків та назвали іноагентом. Втім, шоумен це зовсім не засмучує. Навпаки, Максим Галкін зберігає почуття гумору і продовжує висміювати росіян за їх негативне відношення до України.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.