“Ти мені винна 30 зелені. Пам’ятаєш?”: Алан Бадоєв звернувся до зрадниці Анни Asti, яка впала на “мороз”

43-річний Алан Бадоєв публічно звернувся до зрадниці Анни Asti, яка ігнорує кліпмейкера та винна йому 30 тисяч доларів: які відносини були між співачкою та Аланом?

У своїх висловленнях про участь деяких музичних виконавиць у конфлікті між Україною та росією, відомий український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв висловив розчарування та обурення. Однією з головних постатей у його критиці стала співачка Анна Asti, яка, на думку Бадоєва, показала себе зрадницею України, підтримавши військові дії країни-агресора.

Алан Бадоєв зазначив, що у минулому співпрацював із Анною Asti, навіть планував зняти для неї кліп. Він підкреслив, що за свою роботу виконавиця мала сплатити йому певну суму, але вона так і не виконала свої зобов’язання. Режисер відзначив, що ці кошти становили значну суму, але він не прагне повернення цих коштів.

Алан також висловив розчарування у відносинах з Анною Asti, зауваживши, що після початку повномасштабного вторгнення вона просто перестала спілкуватися із ним, не виконавши обіцянок та не пояснивши свою позицію.

Кліпмейкер Алан Бадоєв звернувся до зрадниці Анни Asti. Фото з Instagram @alanbadoev
Кліпмейкер Алан Бадоєв звернувся до зрадниці Анни Asti. Фото з Instagram @alanbadoev

В інтерв’ю Бадоєв розповів про те, що йому ще 30 тисяч доларів повинна була повернути Анна. Проте, він відзначив, що навіть якщо вона й захоче повернути ці кошти, він ніколи їх не візьме від неї. Це свідчить про його готовність завершити будь-які відносини з цією особою, навіть якщо це буде вартувати великих фінансів чоловіка.

Алан Бадоєв зазначив, що за весь цей період не отримав жодного телефонного дзвінка, нікому не вдалося розібратися у ситуації. Він висловив своє розчарування вчинками партнерки, вважаючи, що вона могла б поступити людяно, хоча б зателефонувати.

Його слова вказують на те, що Бадоєв відчуває не лише розчарування через фінанси, але і через її байдужість та відсутність розуміння складної ситуації в Україні.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.