Мама Марічки Падалко захоплюється екс-дружиною Мурата Налчаджиоглу Лілією Реус: “Красуня” (ФОТО)

Українці перебувають у захопленні від краси Марічки Падалко. А мама ведучої новин на каналі 1+1, як з'ясувалося, має зовсім інші ідеали краси. Жінці більше імпонує розкутість Лілії Реус.

Друга дружина Мурата Налчаджиоглу після Ані Лорак така ж тендітна брюнетка, як і попередниця. Шлюб Лілії Реус із відомим турком тривав усього 4 місяці, хоча до цього вони зустрічалися 3 роки.

Лілія Реус – ідеал краси мами Марічки Падалко

Візажистка час від часу викладає на свою сторінку в Інстаграмі світлини, які частенько відзначає файниками мама Марічки Падалко. Днями Лілія виклала фото з відпочинку у Шарм-ель-Шейху, де перебуває на Площі Сохо. Дівчина вбрана у чорну обтислу сукню з непристойним декольте та вирізами на животі.

Сама Реус у камеру не дивиться. А з радісною посмішкою видивляється когось у натовпі відпочивальників. Можливо, наступного небідного обранця.

Ідеал краси мами Марічки Падалко

Звісно, Марічка ніколи б не дозволила собі настільки відверте вбрання. Завжди виглядає скромнішою. А от пані Ярославі подобаються саме такі дівчата, які більше нагадують моделей, а не серйозних телеведучих. Жінка не могла стримати захвату, написавши комент під фото:

“Це дуже яскраво! Неймовірне фото – Красуня!”

Мама Падалко ще й не стрималася та поставила смайлик у вигляді сердечка, настільки була вражена неземною красою колишньої Мурата. Сама жінка хоч і має акаунт в Інсті вже 5 років поспіль, нічим його не поповнює.

Ідеал краси мами Марічки Падалко: телеведуча та її доньки

Напевно, через те, що донька Марічка не відповідає уявленням пані Ярослави про красу. Невдовзі підростуть онучки Катруся та Марія. Можливо, вони візьмуть приклад із Лілії Реус та порадують бабусю нескромними нарядами.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?