Один із синів Олега Скрипки вирішив стати істориком, інший – музикантом: де навчаються двоє з 4 нащадків

Олег Скрипка – багатодітний батько. Має двох донечок та двох синів. Діти вже величенькі. Найстарший навіть покинув родинне гніздечко та мешкає окремо.

Лідер гурту “ВВ” Олег Скрипка має вже дорослого 18-річного сина та трьох школяриків. Роман вирішив не йти батьковими стопами й вступив до університету навчатися на історика. Тож тепер удома не живе.

Другий син, якому нині 16 років, цьогоріч закінчить школу. З майбутньою професією у житті теж визначився. Устим якраз збирається стати музикантом, як тато. Тож планує записувати власні альбоми й тішити фанів якісною музикою.

Де навчаються діти Олега Скрипки

Де буде продовжувати навчання середній син, у родині поки не знають. Можливо, залишиться в Україні, але не виключено, що поїде за кордон. Та вже зараз нащадок всіляко намагається проявляти самостійність.

Зокрема, не просить у тата грошей, намагаючись заробити самотужки на свої юнацькі потреби. Також Устим проти, щоб Олег робив йому протекцію. Хоче всього добитися сам без допомоги впливового зіркового родича.

Де навчаються діти Олега Скрипки

Донькам – 13-річній Олесі та 11-річній Зоряні – треба поки думати про навчання у школі. До речі, суворий татусь довгий час не купував своїм дітям мобільні телефони, вважаючи їх не потрібними.

Справа дійшла до булінгу, адже у решти дітей мобілки були. Тож довелося поступитися принципами й таки придбати телефони. Олег Скрипка запевнив в одному з інтерв’ю, що діти вдома ними так і не користуються. Мовляв, старша донька прийшла до школи, показала, що в неї є мобільний телефон, і більше його з собою не носить.

Музикант певен, що його діти не проявляють інтересу до гаджетів, оскільки вони з дружиною Наталею їх правильно виховали. Причому батьки роблять це на власному прикладі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?