Один із синів Олега Скрипки вирішив стати істориком, інший – музикантом: де навчаються двоє з 4 нащадків

Олег Скрипка – багатодітний батько. Має двох донечок та двох синів. Діти вже величенькі. Найстарший навіть покинув родинне гніздечко та мешкає окремо.

Лідер гурту “ВВ” Олег Скрипка має вже дорослого 18-річного сина та трьох школяриків. Роман вирішив не йти батьковими стопами й вступив до університету навчатися на історика. Тож тепер удома не живе.

Другий син, якому нині 16 років, цьогоріч закінчить школу. З майбутньою професією у житті теж визначився. Устим якраз збирається стати музикантом, як тато. Тож планує записувати власні альбоми й тішити фанів якісною музикою.

Де навчаються діти Олега Скрипки

Де буде продовжувати навчання середній син, у родині поки не знають. Можливо, залишиться в Україні, але не виключено, що поїде за кордон. Та вже зараз нащадок всіляко намагається проявляти самостійність.

Зокрема, не просить у тата грошей, намагаючись заробити самотужки на свої юнацькі потреби. Також Устим проти, щоб Олег робив йому протекцію. Хоче всього добитися сам без допомоги впливового зіркового родича.

Де навчаються діти Олега Скрипки

Донькам – 13-річній Олесі та 11-річній Зоряні – треба поки думати про навчання у школі. До речі, суворий татусь довгий час не купував своїм дітям мобільні телефони, вважаючи їх не потрібними.

Справа дійшла до булінгу, адже у решти дітей мобілки були. Тож довелося поступитися принципами й таки придбати телефони. Олег Скрипка запевнив в одному з інтерв’ю, що діти вдома ними так і не користуються. Мовляв, старша донька прийшла до школи, показала, що в неї є мобільний телефон, і більше його з собою не носить.

Музикант певен, що його діти не проявляють інтересу до гаджетів, оскільки вони з дружиною Наталею їх правильно виховали. Причому батьки роблять це на власному прикладі.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.