Колишня Остапчука Христина Горняк засяяла в новій сукні, яка підкреслює потрібні місця: Вова покусає лікті

Друга дружина Володимира Остапчука, схоже, ніяк не може змиритися з думкою, що він проміняв її на молодшу дівчину Катрю. Тому з усіх сил намагається довести, що набагато краща, аніж наступниця.

Звісно, на боці Катерини Полтавської молодість. 23 роки це завжди краще, аніж Христинині 36. Але всі ми чудово пам’ятаємо відомі меми про “бабу-ягідку” та “життя тільки починається”.

Христина Горняк довела, що вона краща за суперницю

Отже, Горняк чудово виглядає – цього не відняти. Ось і на останній світлині блогерка вбралася у чорну шкіру й вигнулася, позуючи, немов кішка. Обтисла сукня й високі рукавички, а на додачу розпущене волосся зробили дівчину схожою на хижу кішку.

Христина Горняк довела, що вона краща за суперницю

Христина й сама це відчула. Тож виставляючи світлину, підписала дуже коротко: “Мяу!” Ще й поставила смайлик з відбитком котячих кігтиків, чим викликала цілий шквал вподобайок від підписників.

Схоже, прихильникам Христини забракло слів від такої неземної краси, тому відбулися сердечками та вогниками у коментарях. А на Горняк, певно, весна впливає таким дивним чином, що вона пустилася берега й шокує все новими й новими відвертостями.

Христина Горняк довела, що вона краща за суперницю

На іншому фото дівчина вбралася у дуже відкриту чорну сукню з прозорими вставками, що більше нагадує спідню білизну. А шкіряну куртку накинула так, що повністю оголила плече, підписавши:

“Бери мене в свої блаженні сни”.

Підписники й цю світлину в Інстаграмі визнали естетичною, насипавши Христі купу компліментів. Одна з фанаток Катерини Остапчук спробувала, було, відзначити:

“Катя Вовина гарніша”.

То її тут же накрили мокрим рядном, схарактеризувавши третю дружину шоумена як “сільську дівчину без смаку та естетики з нульовим інтелектом”. Пройшлися й по зовнішності наступниці Христини, виявивши купу дефектів. Тож пальму першості, безсумнівно, віддали Горняк.

Нові статті

Схожі статті

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.