Колишня Остапчука Христина Горняк засяяла в новій сукні, яка підкреслює потрібні місця: Вова покусає лікті

Друга дружина Володимира Остапчука, схоже, ніяк не може змиритися з думкою, що він проміняв її на молодшу дівчину Катрю. Тому з усіх сил намагається довести, що набагато краща, аніж наступниця.

Звісно, на боці Катерини Полтавської молодість. 23 роки це завжди краще, аніж Христинині 36. Але всі ми чудово пам’ятаємо відомі меми про “бабу-ягідку” та “життя тільки починається”.

Христина Горняк довела, що вона краща за суперницю

Отже, Горняк чудово виглядає – цього не відняти. Ось і на останній світлині блогерка вбралася у чорну шкіру й вигнулася, позуючи, немов кішка. Обтисла сукня й високі рукавички, а на додачу розпущене волосся зробили дівчину схожою на хижу кішку.

Христина Горняк довела, що вона краща за суперницю

Христина й сама це відчула. Тож виставляючи світлину, підписала дуже коротко: “Мяу!” Ще й поставила смайлик з відбитком котячих кігтиків, чим викликала цілий шквал вподобайок від підписників.

Схоже, прихильникам Христини забракло слів від такої неземної краси, тому відбулися сердечками та вогниками у коментарях. А на Горняк, певно, весна впливає таким дивним чином, що вона пустилася берега й шокує все новими й новими відвертостями.

Христина Горняк довела, що вона краща за суперницю

На іншому фото дівчина вбралася у дуже відкриту чорну сукню з прозорими вставками, що більше нагадує спідню білизну. А шкіряну куртку накинула так, що повністю оголила плече, підписавши:

“Бери мене в свої блаженні сни”.

Підписники й цю світлину в Інстаграмі визнали естетичною, насипавши Христі купу компліментів. Одна з фанаток Катерини Остапчук спробувала, було, відзначити:

“Катя Вовина гарніша”.

То її тут же накрили мокрим рядном, схарактеризувавши третю дружину шоумена як “сільську дівчину без смаку та естетики з нульовим інтелектом”. Пройшлися й по зовнішності наступниці Христини, виявивши купу дефектів. Тож пальму першості, безсумнівно, віддали Горняк.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?