Різниця у віці, з якою пари приречені на провал: Камалія і Захур – 22, Буряковський і Полякова – 16

Велика різниця у шлюбі не завжди на користь. Як бачимо, Камалія розлучилася зі старшим чоловіком Мохаммадом Захуром. Має певні проблеми й Оля Полякова з Вадимом Буряковським.

Камалія і Мохаммад Захур – 22 роки

Здавалося б, старший на 22 роки чоловік має обожнювати свою молоду дружину й весь час носити на руках, особливо після того, як подарувала благовірному двох чарівних донечок-близнючок.

Попервах так і було. Мохаммад Захур оплачував дружині співочі проєкти й дарував шалено дорогі подарунки, серед яких навіть особистий літак. Та через 20 років шлюбу Камалія зробила несподіване зізнання – вони з мільярдером уже не разом.

Зіркові шлюби з великою різницею у віці, що закінчилися пшиком

Що спричинило тріщину в стосунках, знаменитість воліє не розповідати. Захур, як і раніше, відвідує виступи колишньої дружини. Вони проводять час разом із донечками. Але живуть в різних країнах – жінка залишилася в Україні, а її ексчоловік перебрався до Англії.

Оля Полякова та Вадим Буряковський – 16 років

Два десятиліття триває шлюб й іншої пари з великою різницею у віці. Щойно побачив виступ харизматичної білявки, Вадим втратив голову. Невдовзі розлучився з дружиною та зробив пропозицію Олі.

Зіркові шлюби з великою різницею у віці, що закінчилися пшиком

Сам особливо на публіці не світився. Та останнім часом 60-річний чоловік дуже здав, а Полякова залишилася гарною й привабливою. Іноді Олі спадає на думку розлучитися, але не хочеться ділити навпіл будинок. А коли Вадим каже, що все залишить коханій дружині, вона усвідомлює – не можна кидати таку святу людину.

Та знайшовся молодий та амбітний, який вирішив зіпсувати сімейну ідилію співачки. Влад Міцкевич виклав у мережу світлини, на яких вони з Олею цілуються, сповістивши, що між ними протягом року існував роман.

Зіркові шлюби з великою різницею у віці, що закінчилися пшиком

Зірка не змовчала, назвавши слова учасника шоу “МастерШеф” явною брехнею. Мовляв, він бував у неї вдома, робив фото, а тепер ось таким чином вирішив помститися за те, що вона його звільнила. Та й поцілунки чисто дружні, а зовсім не пікантні, зауважила співачка.

Міцкевич сповістив, що виклав провокаційний компромат, оскільки перебував напідпитку. Ще й вибачився перед зіркою. А невдовзі виклав у мережу композицію “Королева”, де чітко проглядається постать Олі Полякової. Виходить, розлучення скасовується?

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?