Віталій Козловський виступив проти свого екс-продюсера Ігоря Кондратюка через борг: скандал не закінчився

Суперечка між Віталієм Козловським та Ігорем Кондратюком триває вже понад 10 років. Її суть полягає в авторських правах на пісні співака та фінансових питаннях.

Суперечка між Віталієм Козловським та Ігорем Кондратюком триває вже понад 10 років і стосується авторських прав на пісні співака та фінансових питань. Віталій висловив свою позицію у суперечці з експродюсером, коментуючи їх стосунки під час його служби в Збройних Силах України.

Козловський стверджує, що Кондратюк експлуатував його, змушував працювати за кабальними умовами, не давав творчої свободи, а авторські права на пісні, які він написав, належать продюсеру.

Ігор Кондратюк каже, що припинити стягування боргу з Козловського - не в його силах
Ігор Кондратюк каже, що припинити стягування боргу з Козловського – не в його силах

Кондратюк же заперечує всі звинувачення, стверджуючи, що завжди ставився до Козловського по-батьківськи, співак підписав контракт добровільно, а авторські права на пісні належать йому законно.

Суд стає на бік Кондратюка, зобов’язуючи Козловського виплатити йому 300 000 доларів. Співак намагається оскаржити рішення суду, а продюсер наполягає на виплаті боргу.

Ця складна та неоднозначна ситуація кидає тінь на українську музичну індустрію та свідчить про те, що у ній існують серйозні проблеми.

Як розвивається їх історія?

Вже понад 10 років триває конфлікт між українським співаком Віталієм Козловським та його експродюсером Ігорем Кондратюком. Суть суперечки полягає в авторських правах на пісні співака та фінансових питаннях.

Віталій прагне мирного вирішення конфлікту, але Ігор не йде назустріч. Співак поділився неприємною ситуацією, коли через стягування значної суми коштів Ігорем він не зміг розрахуватися з побратимами за продукти під час служби на Донеччині.

Віталій Козловський вперше розповів та показав свою дружину
Суперечка між Віталієм Козловським та Ігорем Кондратюком триває вже понад 10 років

“Ігор намагається ігнорувати реальність. Він не несе жодної відповідальності, його діти не служитимуть, тому він не може зрозуміти моєї ситуації. Це банальна помста. Він знає, що я нічого йому не винний, але ніколи не зізнається. Тому я публічно висвітлив цю історію, щоб він нарешті сів зі мною за стіл переговорів і ми могли укласти мирову угоду,” – поділився Віталій.

Наразі суперечка не вирішена. Співак намагається оскаржити рішення суду, а продюсер наполягає на виплаті боргу.

Важливо зазначити, що:

  • Ця ситуація є складною та неоднозначною.
  • Обидві сторони мають свої аргументи.
  • Тільки суд може остаточно вирішити, хто правий, а хто винен.

Однак, ця суперечка кидає тінь на українську музичну індустрію та свідчить про те, що у ній існують серйозні проблеми.

Нові статті

Схожі статті

Як зараз виглядає знаменита акторка Ірма Вітовська: 49-річна кінозірка змінилася до невпізнання

Ірма Вітовська не лише талановита акторка, а й людина з добрим серцем, яка постійно допомагає українцям в складні часи: як змінилась зірка та як виглядає?

Не несіть ці садові квіти в дім! Це принесе 33 нещастя! Головний народний астролог-городник розкрив секрет

Народні прикмети – річ особлива. Багато хто з господинь вірить, що деякі квіти приносять в оселю нещастя. "Один Факт" розповість, які саме рослини не варто нести в дім — щоб не зіпсувати майбутнє.

“Старіє в зворотному напрямку”: 94-річна Ліна Костенко з макіяжем і манікюром носить фліску Columbia

Видатна поетеса Ліна Костенко продовжує надихати прихильників своєю елегантністю та прекрасним зовнішнім виглядом - стильна жінка у віці 94 роки.

Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.