“Суботник починається в середу”: Лілія Ребрик показала, як саджає троянди і півонії разом із доньками

Лілія Ребрик почала суботник ще в середу. Разом із трьома доньками, одна з яких ще зовсім маленька — телеведуча вийшла на прогулянку до свого саду і вирішила посадити квіти — кожній дівчинці свою.

Телеведуча Лілія Ребрик, яка народила третю донечку 15 березня 2024 року – вирішила разом із донька причепурити власний сад до весни.

Хочемо краси навколо — написала телеведуча в своϵму мікроблозі Instagram. — Хочемо, щоб у дворі від квіткового аромату голова йшла обертом.

Зазвичай подібні роботи в саду у багатьох дачників припадають на вихідні дні. Однак Лілія Ребрик вирішила влаштувати суботник в минулу середу.

Вся жіноча половина сімейки Диких-Ребрик вийшла до саду, щоб прикрасити його квітковим різномаїттям. Півонії Лілія Ребрик обрала для себе. Ведуча зазначила, що саме із ними в неї асоціюються з найпахучішим запахом дитинства. Амариліси обрали для середньої донечки Полінки – бо їх, на думку багатодітної матусі — дуже легко вирощувати.

Троянди Девіда Остіна – Для Діани, бо старша донечка Лілії Ребрик обожнюϵ троянди. Крім того, для своїх квіткових клумб Лілія Ребрик разом із доньками обрала гладіолуси, жоржини та лілії. Їх за інформаціϵю від ведучої — полюбляють теща та свекруха.

Аби милувалися красою, коли нянчитимуть наймолодшу онучку – написала Ребрик

Наприкінці допису Лілія Ребрик запросила всіх користувачів спостерігати, як квітне сад в родині Диких. А також запропонувала поділитись в коментарях, які з квіткових композицій зараз в тренді.

Після активних робіт в саду Лілія Ребрик відправилась разом із доньками на прогулянку і показала модний візочок своϵї молодшої донечки, Аделіни. За словами багатодітної мами — цей візочок ϵ інноваційною конструкціϵю, люлька в якій регулюϵться по висоті, а текстиль виповнений із переробленого пластику. Також Лілія Ребрик розповіла, що у візочку ϵ на 360°С світловідбиваюча застібка-блискавка.

Телеведуча назвала головну родзинку візочка молодшої донечки. І це — підставка для другої дитини, яка дуже сподобалась Поліні. Саме завдяки цій підставці Аделіна тепер завжди знаходиться під прискіпливим контролем сестрички.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?