“Я залишусь молодим”: Володимир Дантес показав, як змінилося його тіло через 3 тижні занять спортом

Співак Володимир Дантес нещодавно презентував новий музичний кліп, заради якого зайнявся спортом та привести тіло до гарної фізичної форми. Більше деталей — в матеріалі від "Один Факт".

Співак Володимир Дантес декілька днів тому презентував новий кліп під назвою “Я залишусь молодим”. В ньому виконавець постав перед своїми глядачами з оголеним торсом. Авторкою кліпу виступила режисерка Таня Муіньо.

Артист розповів, як йому довелося готуватись до створення нового кліпу. Володимир розповів, що для нього головним завданням було привести себе до відповідної форми під час зйомок. На це в співака залишалось всього лише 3 тижні.

Мені за три тижні треба було змінитися — наголосив Дантес.

Це, на думку Дантеса дозволило б йому відчувати себе в кадрі більш зухвало та впевнено, а також більше подобатись собі у дзеркалі.

Співак зізнався, що під час інтенсивних тренувань протягом цих трьох тижнів він відчував найбільшу підтримку від своϵї коханої дівчини – дизайнерки Даші Кацуріної.

Володимир Дантес продемонстрував на світлинах із надписом “До” та “Після”, як саме змінилось його тіло після 21 дня тренувань. Рельϵф дійсно добре помітний і на животі зʼявилися кубики.

Володимир Дантес показав, як змінилось його тіло через 3 тижні занять спортом
Володимир Дантес показав, як змінилось його тіло через 3 тижні занять спортом

Кліп Володимира Дантеса “Я залишусь молодим” – це драйвова музична композиція, натхнення для якої співак черпав, зокрема, із творів Василя Стуса. Режисерка цього кліпу Таня Муіньо — співпрацювала із відомими у всьому світі зірками, а саме Ленні Кравіцем, Дженіфер Лопес і Семом Смітом.

Під час відео Володимир Дантес витанцьовуϵ під кліп, що стилізований під 70-ті роки. Артист відпочиваϵ в компанії дівчат, співаϵ та радіϵ безтурботним дням молодості.

Цікаво, що Володимир Дантес дуже часто знімаϵ в своїх музичних роботах та кліпах кохану дівчину Дашу Кацуріну. Подивитись новий кліп співака “Один Факт” пропонуϵ прямо зараз. Відео — нижче.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?