“Воскрещий Потап зустрів колишню”: український репер потролив журналістів і підкинув ідею для жовтої преси

Український співак та музикант Потап, спіймав хвилю хейту за хвіст і буде жартувати увесь квітень. Слідом за чутками про смерть чоловік Анастасії Каменських оприлюднив допис про… своϵ воскресіння.

Першого квітня 2024 року Олексій Потапенко (Потап) відійшов у засвіти. Щоправда, згодом зʼясувалось, що це був лише жарт до всесвітнього дня гумору, який репер просто розмістив на своїй сторінці, щоб показати, як деякі журналісти підвищують свою популярність, використовуючи ось такі чорні жарти.

Новина про передчасну смерть Потапа, звісно, наробила резонансу та стала приводом для нових, кричущих заголовків. Потап, звісно, не оминув увагою цей факт та вирішив знову пожартувати над журналістами.

Музикант поϵднав новину про нібито своϵ розлучення із Анастасіϵю Каменських і її появу із новим бойфрендом-французом із заголовками про своϵ воскресіння після першого квітня.
Потап запропонував журналістам ідеальний заголовок для нової статті:

Після своϵї смерті Потап зустрів свою колишню дружину, яка зустрічаϵться з багатим французом — повідомив репер.

А потім додав, що цей заголовок він вигадав спеціально для українських журналістів, зробивши тим самим для них левову частку роботи.

Новий допис українського репера спричинив хвилю бурхливих коментарів:

Не француз, а іспанець – виправив Потапа один із користувачів.

Сам себе поховав — сам себе і воскресив — написав інший користувач соцмережі Instagram

Останнім часом в ЗМІ ширяться чутки, нібито Потап і Настя Каменських розлучаються. Що насправді сталось в цій парі – невідомо. Подейкують, нібито Потап зрадив Насті з її близькою подругою. Існуϵ також інша версія, згідно якої зрадницею виявилась сама Каменських, яка надала перевагу якомусь французу замість рідного чоловіка.

Втім, ані Потап, ані Анастасія ніяк не коментують ці чутки. Навпаки, нещодавно репер оприлюднив у соціальних мережах світлину із дружиною Анастасіϵю Каменських. Подружжя сидить за одним столом та, згідно інформації від самого Потапа – розмовляϵ про нові творчі проекти.

Також Потап присвятив Анастасії Каменських нову пісню і виклав її в Instagram із проханням до коханої:

“Не облиш мене”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?