Нова діяльність акторки Міли Сивацької: де зараз живе зірка кіно, яка обрала для себе кар’єру в Україні

Успішна акторка Міла Сивацька останнім часом розширила сферу діяльності. Чим зараз займаϵться артистка та який бізнес відкрила? Читайте подробиці з життя Міли Сивацької в матеріалі "Одного Факту".

Міла Сивацька — молода і талановита українська акторка, яка відома багатьом глядачам по своїм ролям в українських серіалах. Серед найбільш відомих — “Мереживо долі”, “Останній багатир”, “Гранд”, “Хороший хлопець” та інші.

Останнім часом Міла Сивацька значно розширила сферу своϵї діяльності. “Один Факт” підготував докладну інформацію про нову професійну сферу діяльності Міли Сивацької, особисте життя та позицію щодо ситуації в Україні. Читайте про це нижче.

Особисте життя Міли Сивацької

Акторка Міла Сивацька 5 років поспіль будувала відносини із молодим чоловіком на імʼя Сергій. Минулої новорічної ночі хлопець освідчився Мілі в коханні і запропонував вступити із ним в офіційний шлюб. Акторка дуже рідко публікуϵ світлини із своїм коханим та практично нічого не розповідаϵ про особисте життя.

Міла Сивацька розповіла, де живе і чим зараз займаϵться
Міла Сивацька розповіла, де живе і чим зараз займаϵться, а також повідомила, що коханий чоловік зробив їй пропозицію руки та серця

Проте дещо про відносини ціϵї пари все ж відомо. Наприклад, те — що Міла Сивацька познайомилась із Сергіϵм в аеропорту Жуляни. Їх історія кохання починалась із кави, а зараз молодята вже готуються до весілля.

Минулого року Мілі Сивацькій виповнилося 25 років. Дівчина тоді показала, який подарунок їй обрав коханий хлопець. Це був пишний букет із персикових троянд та обручка.

Творча діяльність та бізнес Міли Сивацької

Деякий період часу Міла Сивацька знімалась в серіалах російського виробництва, серед яких і російський фільм “Гранд” та “Останній багатир”. Проте після початку повномасштабного вторгнення Міла Сивацька більше не співпрацюϵ із російськими режисерами та й в російських проектах більше не знімаϵться. Декілька разів акторка оприлюднювала на своїй сторінці в Instagram жахливі світлини із наслідками вторгнення росіян з різних українських міст.

Після початку повномасштабного вторгнення Міла Сивацька вирішила відійти від творчої діяльності та зайнятись підприємницькою діяльністю. Акторка прийняла рішення спробувати власні сили у сфері бізнесу та відкрила власний магазин косметичних засобів. Схоже на те, що зараз Міла Сивацька отримуϵ справжнϵ задоволення від своϵї нової діяльності.

Акторка зізналась, що давно хотіла зайнятись чимось окрім акторської діяльності та зйомок в кіно. Коли почалось повномасштабне вторгнення — зйомки серіалів та фільмів були поставлені на паузу. І тому Міла Сивацька вирішила почати втілювати в життя усі нездійсненні плани та мрії.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?