Екс-ревізор Ольга Фреймут раптово дорікнула українцям за чай прямо з-за кордону: “Вгору, вниз, поганий тон”

Ольга Фреймут - українська телеведуча, письменниця, авторка кулінарних книг та експертка з етикету. Нещодавно вона поділилася з підписниками порадами, як правильно розмішувати чай.

Історія життя та кар’єри:

Народилася 25 лютого 1982 року у Львові. Закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка за спеціальністю “Журналістика”.

Свою телевізійну кар’єру розпочала у 2005 році на каналі “Новий канал”, де вела програму “Підйом”. Згодом перейшла на канал ICTV, де стала ведучою популярного проекту “Ревізор”.

Програма “Ревізор” зробила Фреймут справжньою зіркою. Її жорстка критика та безкомпромісна позиція щодо неякісного сервісу в українських ресторанах та кафе здобули їй як шанувальників, так і недоброзичливців.

Зникнення з радарів:

Після початку повномасштабної війни в Україні Ольга Фреймут зникла з екранів та соціальних мереж. Лише через кілька місяців вона знову з’явилася в Instagram, де поділилася своїми думками про війну та життя в евакуації.

Чайні етикети:

Нещодавно Фреймут опублікувала архівне відео з одного з київських ресторанів, де розповіла про етикет вживання чаю.

Зокрема, вона зазначила, що розмішувати цукор потрібно за принципом “6 година – 12 година”, тобто вгору-вниз. Розмішувати цукор чи молоко по колу, та ще й дзеленчати ложечкою, – моветон.

Реакція на цю пораду Фреймут була неоднозначною. Деякі користувачі підтримали її, інші ж вважали такі правила етикету занадто абсурдними.

Фреймут відома своїм епатажним стилем та прямолінійністю. Її етикетні поради не завжди сприймаються однозначно. Вона не боїться йти проти стереотипів та відстоювати свою точку зору.

Як виглядала Ольга Фреймут замолоду
Екс-ревізор Ольга Фреймут раптово дорікнула українцям за чай

Поради від Олі:

  • Не бійтеся бути собою.
  • Майте власну думку.
  • Не здавайтеся перед труднощами.

Ольга Фреймут – неоднозначна, але безперечно цікава особистість. Її життєвий шлях та кар’єра – це приклад того, як можна досягти успіху завдяки працьовитості, цілеспрямованості та впевненості в собі.

Важливо пам’ятати:

Етикет – це не лише правила поведінки, але й прояв поваги до інших людей. Не всі правила етикету однаково важливі. Важливо знати міру і не бути занадто зацикленим на правилах.
Історія Ольги Фреймут – це лише одна з багатьох історій успіху. Її досвід може бути корисним для тих, хто прагне досягти успіху в житті.

Нові статті

Схожі статті

“Моя дівчинка вагітна”: Ектор Хіменес-Браво з “МастерШефу” приголомшив новиною про поповнення в родині

52-річний шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво повідомив приголомшливу новину. Виявляється, що його дівчинка вагітна і недовзі він стане… дідусем. Що тут і до чого в цій історії – розібрався "Один Факт".

Пішли від других половинок заради одне одного: Арсен Мірзоян розповів, як підкорив серце Тоні Матвієнко

Арсен Мірзоян настільки покохав Тоню Матвієнко, що пішов від своєї дружини та одружився зі співачкою: як починався роман артистів, який призвів до одруження.

Тіна Кароль назвала співака з найкращим голосом у всій Україні: він її зачарував, і вона цього не приховує

Тіна Кароль назвала імʼя популярного українського співака, який вразив її дівоче серце своїм неймовірним тембром голосу. Заради цього голосу артистка навіть наважилась заспівати із ним дуетом.

“Я не заробляв”: Тімур Мірошниченко зізнався, що раніше він жив за рахунок дружини, з якою у нього 4 дітей

Тімур Мірошниченко є успішним чоловіком, але щоб до цього прийти він мав певні складнощі: чому шоумен жив за рахунок своєї дружини Інни, з якою понад 6 років разом.