Гігантська гардеробна, золоті крани, басейн і власна охорона: рум-тур по будинку Насті Каменських і Потапа

Розкішний маϵток Потапа і Насті Каменських в селищі Романків під Киϵвом облаштований згідно із сучасними модними тенденціями. "Один факт" пропонуϵ вам здійснити рум-тур по оселі подружжя.

Український співак та продюсер Олексій Потапенко (Потап) разом із своϵю дружиною Анастасіϵю Каменських до початку повномасштабного вторгнення мешкали у власному будинку, який Потап придбав ще в 2017 році.

Двоповерховий особняк подружжя Олексія Потапенка та Насті Каменських розташований в котеджному містечку “Сонячна долина”. Він оформлений в італійському стилі. На території зіркової оселі ϵ власний басейн з лацндж-зоною, засклена тераса та будиночок для барбекю.
До речі, під час будівництва цього будинку Потап зробив Анастасії Каменських пропозицію руки та серця. Репер придумав для ціϵї події красиву легенду.

Дизайн та стиль внутрішньої частини будинку Потапа і Насті Каменських можна побачити на численних світлинах, які співачка неодноразово викладала у своїй соціальній мережі в Instagram.

Всередині маϵток українських зірок оздоблений золотими кранами у ванній кімнаті та велетенською гардеробною кімнатою. На одній із світлин Настя Каменських показувала, як вона в цій самій гардеробній перебираϵ речі та обираϵ що ж саме взяти у довгоочікувану відпустку.

Внутрішній дизайн зіркового особняку виконаний в класичних світлих відтінках. Італійська розкіш доповнена золотими кранами у ванній кімнаті. Настя Каменських на тлі цих кранів хизувалась стрункими ніжками та розповідала у дописі про те, як підтримувати фігуру в ідеальному стані. Зірка повідомила, що жіноче тіло стаϵ красивим та доглянутим завдяки правильному харчуванню, догляду та здоровому харчуванню.

Будинок Потапа і Насті Каменських розташований в селищі, де ϵ власна охорона. Окрім внутрішнього оздоблення цікавим ϵ і екстерʼϵр подвірʼя, на якому ϵ і зона барбекю, і бесідка, і розкішний зелений газон, і басейн із деревʼяним оздобленням по периметру.

В ньому Настя Каменських дуже полюбляϵ плавати літніми ранками після пробіжки та занять спортом.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?