54-річна Ольга Сумська на піку популярності: акторка взула “крокси” на підборах і доньку теж принарядила

Відома українська акторка Ольга сумська вразила своїх прихильників, показавши стильний образ із "кроксами": зірка слідує трендам не на свій вік.

У світі шоу-бізнесу завжди є місце для несподіванок та нових образів. Нещодавно відома українська акторка вразила своїх прихильників не лише своєю акторською майстерністю, але й стильним вбранням та аксесуарами.

У новому образі зірка виявилася на висоті, як завжди. Вона здивувала шанувальників своїм екстравагантним вибором кроксів від @gandzyazen з високою підошвою. Можна побачити, що акторка віддає перевагу не лише зручності, але й модним трендам, яким слідують мільйони людей. У своєму останньому пості в Instagram, вона висловила вдячність тим, хто придумав таке взуття, підкреслюючи їхню оригінальність та стиль.

Ольга Сумська показала свій стильний образ з "кроксами". Фото з Instagram @olgasumska
Ольга Сумська показала свій стильний образ з “кроксами”. Фото з Instagram @olgasumska

“Алілуя тим, хто придумав це взуття!”

Не менш вражаюче виглядала і решта образу акторки. Вона доповнила свій стильний образ елегантною тунікою від @viniarskaya, яка ідеально пасувала до її вибору кроксів на підборах та створила трендовий образ з джинсами та сумкою від Шанель, в результаті вийшов дуже стильний та водночас жіночий образ.

Ольга Сумська показала свій стильний образ з "кроксами". Фото з Instagram @olgasumska
Ольга Сумська показала свій стильний образ з “кроксами”. Фото з Instagram @olgasumska

Зазначимо, що цей образ зовсім не характерний для зірки, якій 57 років. Однак це лише ще одне підтвердження того, що стиль не має ніяких обмежень по віку.

На своєму фото в Instagram акторка зображена з розпущеним волоссям та окулярами, надаючи образу завершальну нотку стилю. Усе це разом складається в ідеальний образ, який не залишить байдужими навіть найвимогливіших шанувальників моди та стилю. Відтепер фанати з нетерпінням очікуватимуть нових виборів акторки в плані образів та стилю, адже вона як завжди вміє приємно здивувати своїх прихильників своїм баченням моди.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?