54-річна Ольга Сумська на піку популярності: акторка взула “крокси” на підборах і доньку теж принарядила

Відома українська акторка Ольга сумська вразила своїх прихильників, показавши стильний образ із "кроксами": зірка слідує трендам не на свій вік.

У світі шоу-бізнесу завжди є місце для несподіванок та нових образів. Нещодавно відома українська акторка вразила своїх прихильників не лише своєю акторською майстерністю, але й стильним вбранням та аксесуарами.

У новому образі зірка виявилася на висоті, як завжди. Вона здивувала шанувальників своїм екстравагантним вибором кроксів від @gandzyazen з високою підошвою. Можна побачити, що акторка віддає перевагу не лише зручності, але й модним трендам, яким слідують мільйони людей. У своєму останньому пості в Instagram, вона висловила вдячність тим, хто придумав таке взуття, підкреслюючи їхню оригінальність та стиль.

Ольга Сумська показала свій стильний образ з "кроксами". Фото з Instagram @olgasumska
Ольга Сумська показала свій стильний образ з “кроксами”. Фото з Instagram @olgasumska

“Алілуя тим, хто придумав це взуття!”

Не менш вражаюче виглядала і решта образу акторки. Вона доповнила свій стильний образ елегантною тунікою від @viniarskaya, яка ідеально пасувала до її вибору кроксів на підборах та створила трендовий образ з джинсами та сумкою від Шанель, в результаті вийшов дуже стильний та водночас жіночий образ.

Ольга Сумська показала свій стильний образ з "кроксами". Фото з Instagram @olgasumska
Ольга Сумська показала свій стильний образ з “кроксами”. Фото з Instagram @olgasumska

Зазначимо, що цей образ зовсім не характерний для зірки, якій 57 років. Однак це лише ще одне підтвердження того, що стиль не має ніяких обмежень по віку.

На своєму фото в Instagram акторка зображена з розпущеним волоссям та окулярами, надаючи образу завершальну нотку стилю. Усе це разом складається в ідеальний образ, який не залишить байдужими навіть найвимогливіших шанувальників моди та стилю. Відтепер фанати з нетерпінням очікуватимуть нових виборів акторки в плані образів та стилю, адже вона як завжди вміє приємно здивувати своїх прихильників своїм баченням моди.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.