Чоловік Аліни Гросу не пропаде в цьому житті: співачка показала, як він її пофарбував фарбою з мас-маркету

Інстаграм-акаунт Аліни Гросу сповнений весільних світлин. Усі вони виявилися з кліпу на пісню "Туман". Натомість співачка продовжує наполягати, що чоловік у неї таки є.

Аліна Гросу змусила фанів нервувати через новину, чи вийшла насправді заміж, чи тільки зняла про нове весілля гарний ролик. Річ у тім, що у відео на композицію “Туман” зірка начебто виходить заміж.

Весільна церемонія відбувається на узбережжі. Все відзнято так, що ми бачимо лише обличчя нареченої. Натомість її партнер, який надягає коханій обручку на безіменний пальчик, кружляє з нею у танку, ніжно обіймає та цілує, завжди приховує обличчя.

Чоловік Аліни Гросу фарбує їй волосся

Побачити обранця Гросу можна або з потилиці, або збоку. Обличчя в кадр не потрапляє жодного разу. Наречений дуже схожий на колишнього коханого Аліни актора Романа Полянського. Але сказати напевно, що це саме він, неможливо.

Натомість знаменитість, яка після переїзду в Америку з рф попросила не жаліти її, бо, мовляв, уже не самотня, а закохана, всі крапки над “і” не розставляє, а лише підігріває цікавість фанів.

В Інстаграм-сторіз Аліна відповіла на запитання підписниці щодо фарбування волосся й шокувала двічі. По-перше, зірка зізналася, що насправді є не блондинкою, а брюнеткою. Навіть показала світлину у 18 років.

По-друге, розповіла, що чоловік допомагав їй зафарбувати темні корінці на волоссі. Треба було терміново підготуватися до знімань, отже придбали фарбу в аптеці й самі все зробили.

Повірити у подібне, що дівчина рівня Гросу дозволить фарбувати волосся не професіоналу, а коханому чоловіку, дуже важко. Тим паче якщо на співачку очікувала важлива робота. Хіба що цей чоловік і є стиліст. Одним словом, питання поки залишається відкритим. Почекаємо нових відвертостей від Аліни, щоб домалювати картинку повністю.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?