“Він такий, як я собі уявляла”: Оля Мартиновська розповіла про новий роман з чоловіком на 17 років старшим

Суддя шоу "МастерШеф" Оля Мартиновська розповіла подробиці особистого життя та про роман з чоловіком, який на 17 років старший: "Він ідеальний".

Ольга Мартиновська, відома як суддя кулінарного шоу “МастерШеф”, нещодавно поділилася своїм щастям у зв’язку з новим етапом у своєму особистому житті, розкривши деталі про свої стосунки з Русланом, її бойфрендом.

Ця талановита кулінарка розповіла, що завжди мріяла про певний ідеал чоловіка, і Руслан, за її словами, ідеально відповідає цим критеріям. Незважаючи на те, що він вищий за неї та значно старший, з різницею в 17 років, Мартиновська наголосила, що цей віковий розрив не впливає на їхні стосунки. Навпаки, вона вважає, що ця різниця збагачує їх досвідом та різноманітністю поглядів.

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла про нові стосунки. Фото з Instagram @olga_martynovska
Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська розповіла про нові стосунки. Фото з Instagram @olga_martynovska

Вона відверто висловила впевненість у тому, що вік не є перешкодою для щасливого та гармонійного спільного життя. Для Ольги та Руслана, справжнє щастя полягає в здатності взаємно розуміти й підтримувати один одного, незалежно від числових відмінностей у віці.

Згідно зі словами Мартиновської, однією з ключових характеристик, яку вона вважає важливою у своєму обранці, є високий зріст. На підставі свого власного зросту, який становить 173 см, вона висловила переконання, що співпадіння у висоті є для неї суттєвим фактором у стосунках. Це, за її словами, визначає її комфорт у партнерстві, оскільки нижчі за неї чоловіки часто залишають її у незручному стані.

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла про нові стосунки. Фото з Instagram @olga_martynovska
Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська розповіла про нові стосунки. Фото з Instagram @olga_martynovska

Однак Мартиновська також підкреслила свою віру в те, що любов може знаходитися між парами будь-якого зросту. Вона визнала, що стереотипи стосовно різниці у висоті існують, але підкреслила, що це питання індивідуальне для кожної особи. Також вона наголосила на тому, що обранець має бути старшим за неї, оскільки вже є мамою для Віри і не бажає виступати матір’ю для когось іншого.

Пара знайомилася, так як Руслан працює у ресторанній сфері та досить відомий у вузьких колах. Однак їхнє спілкування розпочалося завдяки соціальній мережі Instagram. Реакція Руслана на пост Ольги, в якому вона ділилася рецептом страви, стала витоком їхнього роману, який поступово розвивався зі звичайного спілкування у щось більше.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?