Зірка “МастерШеф” Ольга Мартиновська розповіла, скільки грошей їй потрібно для життя на місяць: солідно

Відома кулінарка та шеф-кухар відомого українського шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська назвала суму грошей, яку вона витрачаϵ щомісяця. Дізнайтесь прямо зараз щомісячний розмір витрат Мартиновської.

Зірка “МастерШефу” Ольга Мартиновська розповіла про свої щомісячні грошові витрати на життя в Киϵві. Зірка живе разом із донькою Вірою і за 30 днів їх фінансові витрати складають приблизно 3 тисячі доларів, або 116 тисяч гривень.

Ольга зізналась, що більша частина грошей йде в неї на забезпечення потреб 8-річної донечки Віри. За словами Мартиновської — їй самій було б достатньо лише 1 тисячі доларів. Втім, доволі кругленьку суму доводиться вкладати в оренду житла та власні базові потреби. Також великі суми необхідні для забезпечення розвитку донечки.

Чесно, близько 3 тисяч доларів — зазначила Ольга Мартиновська.

Також шеф-кухар розповіла, на які саме потреби доньки йдуть гроші. За словами Мартиновської – їй доводиться оплачувати теніс, ролики, няню, курси англійської та французської мови, розваги, іграшки. Кухар зазначила, що після точних підрахунків вона зʼясувала, що на потреби доньки в неї йде по 2 тисячі доларів на місяць.

Ольга Мартиновська розповіла, скільки в місяць витрачаϵ грошей на доньку
Ольга Мартиновська розповіла, скільки в місяць витрачаϵ грошей на доньку

Окрім цього Мартиновській доводиться оплачувати бензин і зйомну квартиру. Зірка кулінарного шоу зізналась, що особливо вона себе не балуϵ. По ресторанам вона не ходить, бо й сама дуже вправно готуϵ. Також Мартиновська купуϵ звичайний, не брендовий одяг.
Ольга Мартиновська — суддя кулінарного проекту “МастерШеф”. Раніше жінка працювала шеф-кухарем в одному із ресторанів Парижу. Довгий час Ользі Мартиновській приписували роман із колегою по кулінарному шоу, Володимиром Ярославським. Втім, зірка кулінарії зазначила, що вони із Ярославським лише добрі друзі.

Ольга Мартиновська назвала суму, яку витрачаϵ в місяць на життя
Ольга Мартиновська назвала суму, яку витрачаϵ в місяць на життя

Нещодавно Мартиновська назвала імʼя свого нового коханого. Обранця шеф-кухаря звати Руслан, а їх відносини постійно перебувають, ніби на пороховій бочці. Коханий чоловік судді “МастерШеф” раніше був одружений і маϵ дітей від попереднього шлюбу. Ольга із повагою ставиться до сімейних обставин Руслана і тому не поспішаϵ показувати його суспільству і шанувальникам.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.