Ексдружина Сергія Притули покинула Україну і зробила те, чого не могла зробити тут: Цибульська не змовчала

Розлучившись із Сергієм Притулою та його наступником Борисом Вознюком, Юлія Притула вирішила, що настав час подорожувати. Тому, покинувши Україну, довго на одному місці не засиджується.

Колишня дружина шоумена, а нині волонтера Сергія Притули нещодавно відзначила 40-річчя. Юлія вирішила, що треба насолоджуватися життям на повну, тому постійно змінює локації. Її Інстаграм рясніє світлинами та коротенькими відео з різних країн.

Нині мама двох дітей перебуває в Туреччині. Юлія виклала в мережу фото на тлі Стамбулу, де весело посміхається. А її довге кучеряве волосся недбало куйовдить легкий вітерець. Отримавши чимало лайків від підписників, жіночка дочекалася навіть коментаря від Олі Цибульської. Співачка так підписала гарну світлину:

“Ти моя муза!”

Ще й трьома червоними сердечками підсилила ступінь емоційності. Юлія, схоже, давненько не була в Україні. Коли почалося повномасштабне вторгнення, написала сльозливий допис, що змушена покинути житло й розлучитися з чоловіком.

Оскільки з Сергієм Притулою вони розсталися доволі давно, значить, Юлія мала на увазі свій другий шлюб. Та тепер 40-річна дамочка забула про сум. Ювілейний день народження зустріла, катаючись на лижах. 8 Березня відзначила з купою весняних квітів у Парижі, зазначивши:

“Щастя бути жінкою”.

Й отримавши купу компліментів від підписниць та чергового файника від подруги Цибульської. А ще Юля похвалилася зустріччю з подругами на тлі пальм та під запальну мелодію Shik Shak Shok.

Напевно, Сергію Притулі має бути шкода, що втратив таку красуню. Подружжя частенько сварилося, та згодом вирішило, що буде краще, якщо син буде бачити маму й тата по окремо в доброму гуморі, аніж разом, але розлюченими, мов собака з кішкою. Нині Дмитрику вже 16 років, і він усе чудово розуміє.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?