Він переміг на шоу ” Голос країни”, а потім Тіна Кароль подарувала йому квартиру: де зараз Антон Копитін

Учасник шоу "Голос Країни" Антон Копитін переміг на конкурсі, отримав у подарунок квартиру від Тіни Кароль, але так і не зміг досягти успіху в творчій карʼϵрі. Де Антон зараз - читайте нижче.

Антон Копитін — один із найвідоміших учасників талант-шоу “Голос країни” в 2015 році. В цьому проекті хлопець отримав блискучу перемогу.

Антон Копитін народився в Чернігові 11 липня 1984 року. Довгий час він працював конферансьϵ у філармонії Чернігова.

В 2014 році Антон разом із родиною переїхав до міста Київ і там працював різноробочим.
Антон Копитін — багатодітний батько. В нього та його дружини — троϵ дітей. В 2015 році хлопець прийняв участь у відомому вокальному шоу “Голос країни”. Він виступав у складі команди Тіни Кароль, зміг дійти до фіналу та, врешті решт, здобув перемогу.

Перед оголошенням результатів конкурсу у фінальній частині Тіна Кароль, в команді якої виступав Антон Копитін — публічно подарувала своϵму учню однокімнатну квартиру в Киϵві.
Вже після перемоги Антон знів кліп на пісню “Відповідь”, яку йому також подарувала Тіна Кароль. Команда “ТСН” допомогла зняти хлопцю кліп на його пісню.

Втім, подальший розвиток творчості Антона Копитіна зійшов нанівець. Головний приз, який він отримав після участі в телешоу — це контракт із телевізійним каналом. Втім, переможець “Голосу країни” не був упевнений у тому, що цей контракт вдасться підписати на взаϵмовигідних умовах.

Куди подівся Антон Копитін, який переміг в шоу Голос країни
Куди подівся Антон Копитін, який переміг в шоу Голос країни

Деякий час Антон Копитін разом зі своϵю командою гастроював по містам України та за кордоном. Хлопець успішно виступав із мюзиклом “Нотр-Дам Де Парі”, співав разом із Арсеном Мірзояном та Аркадіϵм Войтюком.

Після початку повномасштабного вторгнення Антон разом із трьома дітьми та дружиною вирішили покинути Україну. Співак виїхав із рідними за кордон 26 лютого 2022 року. Це стало можливим завдяки тому, що в подружжя – троϵ неповнолітніх дітей. Згідно із діючим законодавством України, чоловіки, які виховують трьох або більше дітей – мають право супроводжувати їх за кордон.

Антон Копитін обрав для постійного місця проживання місто Сіетл (США). Там він бував ще до початку повномасштабного вторгнення у 2022 році — виступав у складі християнських громад. На момент виїзду з країни і в Антона, і в його дружини були оформлені американські візи та закордонні паспорти.

Спочатку подружжя з дітьми виїхало до Польщі. Потім в Кракові Антон з дружиною оформили дітям туристичні візи, сіли на рейс до Амстердаму і вже звідти вирушили до Сіетлу.
Про діяльність переможця “Голосу країни-2015” після виізду до США нічого не відомо.

Нові статті

Схожі статті

“Моя дівчинка вагітна”: Ектор Хіменес-Браво з “МастерШефу” приголомшив новиною про поповнення в родині

52-річний шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво повідомив приголомшливу новину. Виявляється, що його дівчинка вагітна і недовзі він стане… дідусем. Що тут і до чого в цій історії – розібрався "Один Факт".

Пішли від других половинок заради одне одного: Арсен Мірзоян розповів, як підкорив серце Тоні Матвієнко

Арсен Мірзоян настільки покохав Тоню Матвієнко, що пішов від своєї дружини та одружився зі співачкою: як починався роман артистів, який призвів до одруження.

Тіна Кароль назвала співака з найкращим голосом у всій Україні: він її зачарував, і вона цього не приховує

Тіна Кароль назвала імʼя популярного українського співака, який вразив її дівоче серце своїм неймовірним тембром голосу. Заради цього голосу артистка навіть наважилась заспівати із ним дуетом.

“Я не заробляв”: Тімур Мірошниченко зізнався, що раніше він жив за рахунок дружини, з якою у нього 4 дітей

Тімур Мірошниченко є успішним чоловіком, але щоб до цього прийти він мав певні складнощі: чому шоумен жив за рахунок своєї дружини Інни, з якою понад 6 років разом.