Таϵмниці особистого життя Андрія Данилка: улюбленець публіки, який ніколи не був офіційно одружений

Андрій Данилко — відомий український артист, що прославився образом Вϵрки Сердючки. Співаку вже 50 років, але дружини і дітей в нього досі немаϵ. Чому саме так сталось — вам розповість "Один Факт".

50-річний артист Андрій Данилко подарував українському суспільству унікальний, зірковий і народний образ — Вϵрки Сердючки. Андрій Михайлович — це людина видатного таланту, яка змогла реалізувати себе в творчій сфері. В той же час Андрій Данилко за 50 років життя так і не зміг облаштувати власне особисте життя.

Професійні досягнення Андрія Данилка вражають. Він і співак, і актор, і гуморист, і режисер, і сценаріст. Харизматичний, добрий і талановитий артист, здавалось би — просто зобовʼязаний бути щасливим і в особистому житті. Але… воно не склалося. Чому Андрій Данилко так і не зміг знайти другу половинку?

ЗМІ неодноразово задавали йому таке питання. Але співак лише віджартовувався. Мовляв:

Я одружений на сцені

Дійсно, сцена і творчість займаϵ більшу частину життя артиста. Імовірно, через велику робочу зайнятість в нього просто немаϵ часу побудувати міцні відносини із дівчиною, одружитись та завести дітей.

Дехто із фанатів навіть підозрював Андрія Данилка у тому, що йому подобаються зовсім не дівчатка, а парубки. Проте, жодного офіційного підтвердження ця ідея так і не знайшла.

Андрій Данилко та Інна Білоконь - просто добрі друзі
Андрій Данилко та Інна Білоконь – просто добрі друзі

Тривалий час артисту Данилку прихильники приписували бурхливий роман із Інною Білоконь, яка разом із ним виступаϵ на концертах, перевдягнувшись у маму Вϵрки Сердючки. Проте, і ця версія так і залишилась на рівні пліток. Артистка Інна Білоконь давно і щасливо одружена і разом зі своїм чоловіком розвиваϵ власний бізнес – розводить породистих собак. Крім того, пані Інна в минулому році видала свою ϵдину доньку Яну заміж. А вже в цьому році спадкоϵмиця зробить свою зіркову матусю бабусею.

Сам Андрій Данилко стверджуϵ, що в 50 років залишаϵться холостяком не тому, що не хоче створити родину. Просто для цього ще не настав слушний час. Артист впевнений, що стріла Амура вразить його серце в той самий момент, коли він зовсім не буде цього очікувати.

Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь

Андрій Данилко попри свій вік ще сподіваϵться на створення щасливої родини і народження дітей.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?