Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман показала, як чоловік-журналіст поводиться у житті: театральна культура

Олеся Бацман поділилась із шанувальниками родинною світлиною із своїм чоловіком Дмитром Гордоном. Подружжя вирішило піти до театру на виставу "Аіда". Більше деталей розповість "Один Факт" далі.

Дружина популярного українського журналіста Дмитра Гордона Олеся Бацман не часто ділиться світлинами зі свого особистого життя. Однак на цей раз прекрасна жінка вирішила порадувати користувачів соцмереж та своїх підписників новими фото з сімейного альбому.

Олеся Бацман зробила затишне селфі в залі театру, куди вони із Дмитром Гордоном завітали на оперу “Аїда”. Театральна вистава проходила в національній опері України, а одну із головних ролей в ній грала українська оперна співачка Людмила Монастирська.
Усміхнена Олеся Бацман позуϵ поряд із Дмитром Гордоном, який теж дуже широко посміхаϵться. Журналістка радить усім, хто ще не бачив оперну виставу “Аїда” — обовʼязково її відвідати. Олеся зазначила, що і костюми, і спів артистів, і сценографія ціϵї вистави залишають велике захоплення і купу приϵмних емоцій.

Опера “Аїда”, яку так радить відвідати Олеся Бацман — вперше була відіграна на київській сцені в далекому 1998 році, 15 лютого.

В центрі сюжету — історія боротьби одного з фараонів із ефіопами (нубійцями). Ефіопія розташовувавалась у верхівʼях річки Ніл на південь від Єгипту і була багатою країною, з великою кількістю корисних копалин коштовних металів. Саме через ці коштовності фараони намагались захопити території Ефіопії, але завжди стикались із повстаннями місцевих мешканців. Події одного із таких повстань були відтворені в опері “Аїда”.

В сюжеті не обійшлося без справжнього кохання полководця Радамеса до рабині на імʼя Аїда. Насправді ця дівчина була донькою нубійського царя Амонасро, яку захопили в полон під час гострих соціальних потрясінь.
Емоційна палітра опери “Аїда” пронизана коханням, яке продираϵться крізь обовʼязки, ненависть та заповіти власних предків.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?