Ель Кравчук повернувся на сцену з українськими піснями та розповів, чому його дратуϵ Іван Дорн

Ель Кравчук довгий час був відсутній в українському шоу-бізнесі. Але 2024 рік став для співака роком повернення і… відвертих розмов із журналістами. Про одну з них далі розповість "Один Факт".

Ель Кравчук (справжнϵ імʼя Андрій Остапенко) — український співак, телеведучий, актор і композитор. Народився Ель Кравчук у Литві (місто Вільнюс).

В 1989 році родина Андрія переїжджаϵ до української столиці – міста Киϵва. Саме тут юнак подаϵ документи у музичне училище імені Гліϵра, яке вважалось одним із найпрестижніших. Андрій Кравчук успішно склав іспити в училище в 1993 і став тут навчатись по класу вокалу.
Одночасно із цим хлопець поступив на історичний факультет до університету імені Драгоманова. Ще будучи студентом музичного училища, Ель Кравчук вперше виступив на сцені. Його творчий псевдонім, El Кравчук – вперше зʼявився у просторі українського шоу-бізнесу в 1994 році. Андрій обрав для себе сценічне імʼя El, що значить – електронний.
Останніми роками El Кравчук знаходився поза увагою слухачів. Його остання гучна музична робота вийшла в 2013 році і мала назву “Сумасшедшая”.

В 2023 році Ель Кравчук вирішив знов гучно заявити про себе. Співак розповів, що зник з медіапростору на цілих 9 років тому, що український ринок заполонили російські пісні. Зараз, коли в моду повернулись українські твори – повернувся і він, El Кравчук.

Нещодавно Андрій Остапенко у відвертій розмові з журналістами розповів, що він думаϵ про свого колегу по творчому цеху — співака Івана Дорна.

Артист заявив, що з Дорном вони товаришують, але в той же час Ель Кравчук не поділяϵ деякі його погляди. El Кравчук не розуміϵ деяких вчинків Івана Дорна, які провокують виникнення скандалів у публічному просторі.

Ель Кравчук повернувся на сцену з українськими піснями та розповів, чому його дратуϵ Іван Дорн
Ель Кравчук повернувся на сцену з українськими піснями та розповів, чому його дратуϵ Іван Дорн

Наприклад, в новорічну ніч Іван Дорн дав концерт для росіян на острові Балі. Також під час інтервʼю російському журналісту і блогеру Юрію Дудю саме Дорн назвав усе, що відбуваϵться зараз в Україні – це… звичайна сварка братських народів. В той же час Дорн відраховуϵ донати на ЗСУ, а сам відсуджуϵться за кордоном.

Андрій Кравчук розповів, що одного разу намагався вивести Івана Дорна на відверту розмові про виступи перед росіянами. Однак цей артист постійно шукаϵ виправдання своїм вчинкам.

Він каже: “Андрій, ти розуміϵш, я не думав” – поділився деталями розмови із Дорном Кравчук. — А я відповідаю: “Треба думати, а потім казати”

Раніше El Кравчук вже піддавав критиці поведінку інших своїх колег. Під пильною увагою українського артиста опинилась опальна співачка Ані Лорак, а ще – Олег Винник. Про останнього Андрій Кравчук розповідав цікаву інформацію щодо виборів в 2019 році. За словами El Кравчука — тоді кумир усіх вовчиць вивіз із країни декілька мільйонів ϵвро.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.