Ольга Фреймут покинула Великобританію, але до України не повернулась: де знайшлася експодруга Притули

Ще вчора Ольга Фреймут викладала в мережу світлини з англійського Челсі, а вже сьогодні гуляє вулицями міста зовсім іншої країни. Куди занесло подорожницю?

Телеведучу Ольгу Фреймут українці пам’ятають, як знавчиню етикету. Та після повномасштабного вторгнення вчити нас, як себе поводити в суспільстві, більше нікому. Адже головна ревізорка покинула межі країни й подалася до Західної Європи.

Зачепилася Фреймут із родиною у Великобританії. Та за останні 2 роки навідувалася на батьківщину дуже не часто. Тиждень тому тендітна блондинка виклала у свій Інстаграм фото з Лондона, вчора – з Челсі.

Оля Фреймут поїхала до Іспанії

А сьогодні Оля разом із донечкою Євдокією вже розсікає вулицями іспанського Аліканте. Мама з 6-річною донькою похвалилися відвідинами місцевого музею. Фреймут убралася на прогулянку в чорну сукню вільного крою. А Євдокійка – в коротеньких смугастих шортиках та з улюбленою лялькою в руках.

Знаменитість виклала в Інстаграм-сторіз фото, де вони з донькою разом, а також дівчинку окремо, підписавши ім’я дитини та поставивши сердечко. На лівій гомілці в малої можна побачити величеньке татуювання. Визначити, чи воно справжнє, чи це малюнок хною, по фотографії неможливо.

Оля Фреймут поїхала до Іспанії

Звісно, Ольга розуміє, що жити в Україні найкраще. Ні Англія, ні Іспанія не можуть замінити рідної домівки. Але змушена перебувати за кордоном через маленьких діточок. Старша донька Злата вже повнолітня й може дати собі раду. Нині вона навчається в Америці.

А от Євдокію та майже 8-річного Валерика наражати на небезпеку, яка чатує в Києві, Фреймут не наважується. Звісно, на серці не дуже весело, оскільки в Лондоні Оля одна з поміж інших, до якої нікому немає ніякого діла, а в Україні ж була справжньою зіркою.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?