Невже фіналістка “МастерШеф” Ольга Рябенко стане суддею шоу? Ектор Хіменес-Браво натякнув на це: подробиці

Ектор Хіменес-Браво натякнув на те, що можуть бути зміни у складі суддів "МастерШеф": чи займе серед них місце суперфіналістка 12 сезону Ольга Рябко?

Нещодавно було опубліковано спільний анонс у Instagram Ольги Рябенко, суперфіналістки 12-го сезону “МастерШеф” з суддею шоу Ектором Хіменес-Браво, який заінтригував фанатів.

Ектор Хіменес-Браво та суперфіналістка шоу "МастерШеф" Ольга Рябко опублікували спільний анонс. Фото з Instagram @hectorjimenezbravo
Ектор Хіменес-Браво та суперфіналістка шоу “МастерШеф” Ольга Рябко опублікували спільний анонс. Фото з Instagram @hectorjimenezbravo

Перед анонсом Оля Рябенко в своєму Instagram запитала своїх підписників, що ж, на їх думку, запропонував їй Ектор Хіменес-Браво. Варіанти були різні – від зустрічі в ресторані до запрошення до себе в гості. Проте, найбільше здивування викликав коментар одного з підписників, що звучав як заклик зробити Олю суддею в “МастерШеф”.

Ектор Хіменес-Браво натякнув на нову суддю шоу "МастерШеф" Ольгу Рябко. Фото з Instagram @hectorjimenezbravo
Ектор Хіменес-Браво натякнув на нову суддю шоу “МастерШеф” Ольгу Рябко. Фото з Instagram @hectorjimenezbravo

І ось, після цього, Ектор Хіменес-Браво вирішив розкрити всі карти та підтримати цю ідею у своєму власному Instagram, розповідаючи про зустріч з Олею та поділився новиною про “МастерШеф”. Підкресливши коментар підписника, який запропонував зробити Рябенко суддею, Ектор натякнув, що ця ідея може бути реальною.

Ектор Хіменес-Браво натякнув на нову суддю шоу "МастерШеф". Фото з Instagram @hectorjimenezbravo
Ектор Хіменес-Браво натякнув на нову суддю шоу “МастерШеф”. Фото з Instagram @hectorjimenezbravo

Така заява викликала хвилю емоцій серед фанатів шоу. Багато з них вже почали висловлювати свою підтримку і побажання, що Оля Рябенко дійсно буде чудово дивитись у складі суддів в наступних сезонах “МастерШеф”. Хоч і багато підписників мають надію, що Ольга може з’явитись у новому складі, але варто пам’ятати, що ніяких офіційних підтверджень ще не було надано.

Чи стане вона суддею та чи продовжить радувати нас своїми кулінарними витівками на телевізійному екрані – час покаже. Але одне залишається впевненим: фанати будуть слідкувати за кожним кроком цієї талановитої кулінарної майстрині з нетерпінням та зацікавленістю.

Нові статті

Схожі статті

“Мій блог поцупили”: 42-річна Мейхер вперше вийшла на звʼязок та розповіла, що сталося та чим займається

Надія Мейхер більше двох років не зʼявлялась на публіці та її профіль у Instagram був повністю пустий. Нарешті співачка дала коментар, чому так сталося та в чому була причина.

В Україні з’явиться доступне житло в оренду для українців: хто зможе стати учасником соціальної програми

В України хочуть запровадити новий різновид оренди житла – так званої соціальної. Що це за оренда і хто зможе прийняти участь в програмі? "Один Факт" розповість про нову ініціативу детальніше.

“Головне кохання мого життя”: 48-річна Наталія Могилевська пригадала перший шлюб, в якому пробула рік

Наталія Могилевська доволі багато з ким крутила романи, але також у неї було два офіційних шлюби та першим її чоловіком був Дмитро Чалий - як він виглядає та що про нього відомо?

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: вдача буде з вами – головне триматися за свою мету

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки радять вірити в свою мрію, адже так вона обов'язково здійсниться. Астрологічний прогноз.