Невже фіналістка “МастерШеф” Ольга Рябенко стане суддею шоу? Ектор Хіменес-Браво натякнув на це: подробиці

Ектор Хіменес-Браво натякнув на те, що можуть бути зміни у складі суддів "МастерШеф": чи займе серед них місце суперфіналістка 12 сезону Ольга Рябко?

Нещодавно було опубліковано спільний анонс у Instagram Ольги Рябенко, суперфіналістки 12-го сезону “МастерШеф” з суддею шоу Ектором Хіменес-Браво, який заінтригував фанатів.

Ектор Хіменес-Браво та суперфіналістка шоу "МастерШеф" Ольга Рябко опублікували спільний анонс. Фото з Instagram @hectorjimenezbravo
Ектор Хіменес-Браво та суперфіналістка шоу “МастерШеф” Ольга Рябко опублікували спільний анонс. Фото з Instagram @hectorjimenezbravo

Перед анонсом Оля Рябенко в своєму Instagram запитала своїх підписників, що ж, на їх думку, запропонував їй Ектор Хіменес-Браво. Варіанти були різні – від зустрічі в ресторані до запрошення до себе в гості. Проте, найбільше здивування викликав коментар одного з підписників, що звучав як заклик зробити Олю суддею в “МастерШеф”.

Ектор Хіменес-Браво натякнув на нову суддю шоу "МастерШеф" Ольгу Рябко. Фото з Instagram @hectorjimenezbravo
Ектор Хіменес-Браво натякнув на нову суддю шоу “МастерШеф” Ольгу Рябко. Фото з Instagram @hectorjimenezbravo

І ось, після цього, Ектор Хіменес-Браво вирішив розкрити всі карти та підтримати цю ідею у своєму власному Instagram, розповідаючи про зустріч з Олею та поділився новиною про “МастерШеф”. Підкресливши коментар підписника, який запропонував зробити Рябенко суддею, Ектор натякнув, що ця ідея може бути реальною.

Ектор Хіменес-Браво натякнув на нову суддю шоу "МастерШеф". Фото з Instagram @hectorjimenezbravo
Ектор Хіменес-Браво натякнув на нову суддю шоу “МастерШеф”. Фото з Instagram @hectorjimenezbravo

Така заява викликала хвилю емоцій серед фанатів шоу. Багато з них вже почали висловлювати свою підтримку і побажання, що Оля Рябенко дійсно буде чудово дивитись у складі суддів в наступних сезонах “МастерШеф”. Хоч і багато підписників мають надію, що Ольга може з’явитись у новому складі, але варто пам’ятати, що ніяких офіційних підтверджень ще не було надано.

Чи стане вона суддею та чи продовжить радувати нас своїми кулінарними витівками на телевізійному екрані – час покаже. Але одне залишається впевненим: фанати будуть слідкувати за кожним кроком цієї талановитої кулінарної майстрині з нетерпінням та зацікавленістю.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?