“Елітна біженка шукаϵ свого принца”: психолог Наталія Холоденко зайнялась особистим життям після фільму

Психологиня Наталія Холоденко зараз перебуваϵ у Франції. В соцмережах вона поділилась своїм сумним настроϵм з приводу того, що в неї відсутнϵ особисте життя. Більше деталей читайте нижче.

Наталія Холоденко — відома в Україні психологиня, тренер особистісного росту і щаслива мама двох діток. Ця жінка консультуϵ та допомагаϵ людям у понад 30 країнах світу. Українські телеглядачі неодноразово бачили Наталію Холоденко на популярних телевізійних шоу в ролі експерта-психолога.

Після початку повномасштабного вторгнення Наталія Холоденко виїхала разом із родиною та дітьми з України до Франції. Психологиня продовжуϵ активно вести соціальні мережі і надаϵ психологічну допомогу тим, хто потребуϵ моральної підтримки.

В своϵму останньому дописі Наталія Холоденко розповіла про… власну самотність. Ось так буваϵ у житті, коли професійний психолог допомагаϵ іншим вирішити особисті проблеми, сам залишаючись при цьому у розбитого корита.

Наталія Холоденко розповіла, що перегляд одного з фільмів Канського фестивалю наніс їй психологічний дискомфорт. І все через те, що головна героїня кінострічки змогла віднайти особисте щастя, а сама Наталія Холоденко – ні.

Сюжет фільму, через який Наталія Холоденко піддалась сумним думкам про особисте життя — доволі класичний і заснований на реальних подіях. Героїня стрічки працюϵ в банку, а головний герой, зустрівши цю красуню – закохуϵться в неї без памʼяті.

Наталія Холоденко дізналась про те, що кіноказка про кохання заснована на реальній історії – лише згодом. І це трохи засмутило психологиню. Адже виявляϵться, що в реальності добрі історії кохання все ж існують, але чомусь — не в її особистому житті.

Де мій принц? – ставить наболіле питання Холоденко у соціальних мережах. Мабуть, в надії на те, що користувачі зможуть віднайти на нього відповідь.

Підписники психолога, звісно, не залишились осторонь від ціϵї теми. Одна з прихильниць написала власну думку про те, успішний психолог так і не змогла розібратись у власному житті і зберегти родину — щоб у її доньки та сина були і мама, і тато.
Інші ж коментатори звернули увагу на те, що пані Наталія на початку відеоролику назвала саму себе… елітною біженкою.

А хіба біженці поділяються на елітні та не елітні? – спитала одна із користувачок

Також в коментарях нагадали Наталії Холоденко про те, що вона колись сама казала, що постійно виходити заміж — це дурна звичка. Крім того, у відповідь на питання психологині про принца один із коментаторів зазначив, що він ще не народився.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?