“Він нормальний чоловік”: Міцкевич розповів про розмову з чоловіком Полякової після зливу роману між ними

Владислав Міцкевич відверто зізнався, що мав досить серйозну розмову з чоловіком Олі Полякової Вадимом Буряковським після зливу романтичних фото: чи спілкуються зараз між собою?

Екс-учасник шоу “МастерШеф”, Владислав Міцкевич, в ході інтерв’ю з Богданом Беспаловим, відзначив, що мав близькі відносини з родиною співачки Олі Полякової, включаючи її чоловіка. Він розповів, що вони спілкувалися дуже тісно.

Він підкреслив, що вважає чоловіка Олі нормальним і привабливим. На думку Міцкевича, його відносини з Олею були далекі від простих товариських і він вважає, що між ними було щось більше, ніж просто дружба.

Після того, як Владислав розповів про роман між ним та Олею Поляковою, співачка відразу ж спробувала встановити контакт з ним. Також Міцкевич написав Вадиму Буряковському, чоловіку артистки, з яким мав серйозну розмову. Владислав, у свою чергу, перепросив за свої дії та заявив, що в майбутньому утримається від будь-яких втручань у його сім’ю. Влад Міцкевич також поділився, що вони з Олею Поляковою спілкувалися та обговорювали дану ситуацію.

Владислав Міцкевич розповів про серйозну розмову з чоловіком Олі Полякової
Владислав Міцкевич розповів про серйозну розмову з чоловіком Олі Полякової

За словами ведучого, Оля Полякова заблокувала його в усіх соціальних мережах. Цей конфлікт виник не безпідставно: співачка відмовилася співпрацювати з Міцкевичем у будь-якій формі. Він зауважив, що усі можливі конфлікти можна вирішити та підкреслив, що вирішення даної ситуації й поновлення співпраці могли б призвести до цікавого продукту, який би був корисним для їхньої аудиторії.

Владислав Міцкевич розповів про серйозну розмову з чоловіком Олі Полякової
Владислав Міцкевич розповів про серйозну розмову з чоловіком Олі Полякової

Незважаючи на це, Міцкевич висловлює надію на можливе примирення та продуктивну співпрацю у майбутньому. Він наголошує на важливості здорових відносин у професійному оточенні та готовність робити кроки для відновлення спільної роботи.

Нагадаємо, що нещодавно Владислав Міцкевич виклав романтичні фотографії з поцілунками і стверджував, що вони разом з Олею Поляковою протягом року жили разом. Проте пізніше він видалив ці записи і спростував це, обґрунтувавши, що це результат емоційного спалаху, викликаного фінансовими непорозуміннями та бажанням привернути увагу публіки.

Нові статті

Схожі статті

Корабель багатства в океані вдачі: названо 3 знаки Зодіаку, яких з 5 липня чекає щедрий подарунок долі

Життя цих трьох знаків Зодіаку буде насичене радісними емоціями, починаючи з 5 липня 2024: що очікувати Терезам, Рибам та Лев - щастя буде всюди.

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.