“Це сімʼя вихідного дня”: Аліса Гросу прокоментувала своє друге весілля та розповіла, чи живе з чоловіком

28-річна співачка Аліна Гросу розповіла подробиці особистого життя та відповіла на питання підписників: чи мешкає артистка разом зі своїм чоловіком?

У своєму Instagram, українська співачка Аліна Гросу розповіла про свій другий шлюб, зазначаючи важливість спільного проживання для їхніх стосунків. Підписники запитали у співачки, чи живе вона зі своїм коханим під одним дахом чи їхні зустрічі відбуваються на нейтральній території.

Відповідаючи на це питання, Аліна підкреслила, що для неї неприпустимо мати стосунки, коли подружжя не мешкає разом. Вона вважає, що сім’я має жити в одному будинку, тому саме такий підхід і знаходить в своєму житті з чоловіком. Гросу підкреслила, що вони дотримуються консервативних поглядів на стосунки і живуть разом.

Аліна Гросу розповіла про своє друге весілля та чи живе разом з чоловіком. Фото з Instagram @alina_grosu
Аліна Гросу розповіла про своє друге весілля та чи живе разом з чоловіком. Фото з Instagram @alina_grosu

Вона також зауважила, що можливо, з часом її погляди зміняться, але на даний момент вона прихильниця стабільних і традиційних стосунків. Аліна Гросу ще раз підкреслила, що для неї важливо, щоб сім’я була разом і не роз’єднана.

Аліна Гросу розповіла про своє друге весілля та чи живе разом з чоловіком. Фото з Instagram @alina_grosu
Аліна Гросу розповіла про своє друге весілля та чи живе разом з чоловіком. Фото з Instagram @alina_grosu

Нагадаємо, що у лютому 2024 року стало відомо, що Аліна Гросу вдруге вийшла заміж. Зірка музичної сцени вирішила тримати у таємниці ім’я свого обранця. Фанати залишаються в інтризі, хто ж є обраним серцем співачки. Однак згадки про минулі стосунки Аліни з відомим російським актором Романом Полянським не зникають з Мережі.

Багато користувачів припускають, що саме з ним Гросу зв’язала своє життя, навіть попри раніше оголошений розрив. Зі свого боку, сама співачка не поспішає розкривати карту і продовжує хвилювати публіку загадковими натяками на соціальних мережах. Її коментарі неоднозначні, але, здавалося б, підтверджують здогадки шанувальників про те, що її серце належить саме Полянському.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.