Батьківство не для них: Каменських, Нікітюк, Данилко та ще 2 знаменитості, в яких ніколи не було дітей

Деякі з українських зірок змогли створити найкращу творчу спадщину, але батьками так і не стали. "Один Факт" пропонуϵ до вашої уваги добірку знаменитостей, в яких ще немаϵ нащадків.

В українському шоу-бізнесі ϵ зірки, які сяють тільки на сцені. Але в сфері родинних стосунків і батьківства не склалось. Про найвідоміших артистів України, які не мають дітей – розповість “Один Факт”.

Настя Каменських

Анастасія Каменських майже 5 років у шлюбі із своїм продюсером Потапом — а дітей в них й досі немаϵ. Звісно, статус чайлд-фрі (“без дітей”) дуже цікавить українське суспільство. У відповідь на запитання щодо дітей Настя реагуϵ доволі різко. Зірка каже, що такі питання її дуже обурюють.

Настя Каменських розповіла, чому не народила дітей
Настя Каменських розповіла, чому не народила дітей

Діти, на думку Каменських – це особиста справа кожної людини. І обговорювати їх народження мають право лише їхні батьки.

Андрій Данилко

Андрій Данилко - зірка без дітей
Андрій Данилко – зірка без дітей

Андрій Данилко говорить про своϵ особисте життя дуже рідко і мало. Артист, який створив відомий образ Вϵрки Сердючки — каже, що справа тут не в тому, що він сам не хоче. Просто в нього наразі не виходить створити родину і народити дітей. Раніше Андрій дуже переймався через нелади в особистому житті. Зараз він прийняв ситуацію і змирився.
Андрій Данилко також зізнався, що у свої 50 років ще не втратив надії і сподіваϵться, що і родина, і діти в нього ще будуть.

Леся Нікітюк

36-річна Леся Нікітюк досягла неймовірного успіху у творчій карʼϵрі, але на данний момент так і не змогла збудувати родину і народити дітей. У відповідь на питання щодо народження нащадків Леся розповіла, що дійсно мріϵ про міцну родину і діточок. А ось про заміжжя Нікітюк одного разу пожартувала, що її ще в пʼятому класі баба обмела віником. Тому й не виходить знайти свого принца.

Колега Нікітюк по проекту “Пара на мільйон” — блогер Богдан Шелудяк висловив з приводу самотності Лесі свою думку. Він вважаϵ, що ця гарна пані занадто самодостатня і тому багатьом чоловікам поряд із нею буде дуже складно. Нікітюк – це повністю сформована особистість із високою планкою. Не кожен чоловік зможе бути з нею на рівних.

Олеся Жураківська

51-річна українська акторка Олеся Жураківська, відома своїми колоритними ролями в серіалах “Кріпосна”, “Подорожники”, “Мама” та інші. В артистки українського театру та кіно немаϵ дітей та чоловіка.

Жінка біла заміжня 5 років, але потім — розлучилась із коханим. А ось щодо дітей — то тут Олеся Жураківська зовсім не жалкуϵ, що в неї їх немаϵ. Артистка зазначаϵ, що просто в неї не вийшло народити. Також Жураківська висловила думку, що для реалізації жінці зовсім не обовʼязково народжувати та виховувати дітей.

Катерина Кістень

Катерина Кістень в 44 роки мріϵ про дітей
Катерина Кістень в 44 роки мріϵ про дітей

Українська акторка Катерина Кістень, якій виповнилось 44 роки – також не маϵ дітей. Нещодавно артистка зізналась, що зовсім не проти стати матірʼю, але існують певні перепони і проблеми, які потрібно вирішити. На щастя в Швеції, де зараз перебуваϵ Катерина Кістень — дуже гарна медицина і тому вона зараз активно займаϵться цим питанням.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?