Марафет наводять змолоду: які уколи краси роблять 26-річний MELOVIN, 22-річна Трінчер і 29-річна Репяхова

Коли до уколів краси вдаються солідні дами й чоловіки, яким 40+, це нікого не дивує. Та навіщо це 25-річним знаменитостям? Розберімося, що їх не влаштовує у своїй зовнішності.

Melovin

Кості лише 26 років, а він уже встиг схуднути на 17 кг і розповісти, що робив зі своєю молодою зовнішністю. Виявляється, артист частенько відвідує косметолога. Навіть у такого гарного молодика, якого обожнюють мільйони дівчат, є певні комплекси щодо зовнішності.

Зірки, яким до 30 років, вдаються до уколів краси

Melovin завчасно турбується про майбутнє, тому заповнює міжбрів’я ботоксом. Артист певен, що таким чином у майбутньому на цьому місці не виникне зморшок. Обличчя в знаменитості хоч і молоде, та дуже часто страждає від товстого шару гриму, тому й доводиться вдаватися до уколів краси.

Анна Трінчер

22-річній акторці взагалі рано думати про пластику й інші процедури. Але дівчина не збирається приховувати – залюбки розповідає фоловерам, що і груди збільшила, і губки накачала. Попервах вводила у губи 0,5 мл препарату раз на півріччя. Нині дозу збільшила до 2-2,5 мл. Анна вдоволена результатом. Мовляв, і губи схожі на натуральні, і красиво виглядають.

Зірки, яким до 30 років, вдаються до уколів краси

Якщо уважно придивитися до обличчя Трінчер, стане зрозуміло, що перероблюванням одних лише губ там не обійшлося, оскільки й форма носа та овал обличчя змінено. Про те, що вдавалася до збільшення грудей, зірка теж не стала замовчувати. Дівчину результат мамопластики повністю задовольнив.

Катерина Репяхова

Дружина Віктора Павліка невдовзі відзначатиме 30-річчя. Тож не дивно, що запланувала похід до косметолога. Ін’єкції краси замовила між бровами та навкруг очей. Процедура виявилася хоч і трішечки болючою, але не тривалою, тож блогерка чудово впоралася з цим випробуванням.

Зірки, яким до 30 років, вдаються до уколів краси

Звісно, відразу красунею Катя не стала. Лікарі сказали, що ефект буде видно за 2 тижні. Раніше Репяхова перекроїла собі обличчя у пластичного хірурга, виправивши носову перегородку та змінивши форму носа. На черзі – мамопластика.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?