Артем Пивоваров не приховує обручку і плани на одруження: особисте життя 32-річного артиста на піку обговорень

Український виконавець Артем Пивоваров відповів на чутки про своϵ одруження. Чи насправді співак в найближчому майбутньому хоче звʼязати себе законним шлюбом? Про це розповість "Один Факт".

Артем Пивоваров — молодий український співак, музикант, автор пісень. Його перше знайомство із музикою відбулося у віці 12 років, коли хлопчик поступив навчатись до музичної школи за класом вокалу. Втім, через 3 місяці Артем кинув навчання через те не зійшовся у поглядах із педагогами та взагалі освітньою системою.

Втім, відсутність музичної освіти не завадила хлопцю стати популярним в Україні. Зараз Артем Пивоваров цікавить українське суспільство не тільки як виконавець запальних пісень “Рандеву”, “Панно Інно” та “Жовто-блакитне серце”. Жіноча частина України зацікавлена в ньому як в гарному парубку і тому пильно стежить за тим, чи не зібрався Артем Пивоваров одружуватись.

 

Артем Пивоваровв розповів про власне весілля
Артем Пивоваровв розповів про власне весілля

Нещодавно здійнялась чергова хвиля чуток про те, що нібито Артем Пивоваров зовсім скоро змінить статус холостяка на одруженого чоловіка. Чи насправді це так? Відповідь на це питання надав сам артист під час розмови із журналістами.
Співробітники ЗМІ помітили під час бесіди, що на правій руці Артема Пивоварова ϵ гарна каблучка. Звісно, цей аксесуар викликав певну зацікавленість і став приводом для нового питання: “Чи не обручка це? “.

Артем Пивоваров відповів на нього особисто. За словами співака каблучка на його руці — це лише прикраса і нічого більше. Також артист вирішив надати відповіді на актуальне питання щодо його одруження.

Планів дуже багато – сказав Пивоваров, коли журналісти поцікавились, чи дійсно в нього зовсім скоро буде весілля.
До речі, Артем надав таку саму відповідь, коли його спитали з приводу того, чи вільне зараз його палке чоловіче серце.

Артем Пивоваров довгий час був у стосунках із дівчиною на імʼя Дарина. Вона навіть знялась в кліпі співака “Моя ночь”. Але в подальшому їх стосунки не склались, пара розлучилася. Зараз невідомо, чи ϵ в красеня Артема Пивоварова нова дама серця.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?