Мають однаковий смак не лише на партнерів: Дорофєєва, Дантес і Кацуріни перепробували одне в одного все

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес не лише обмінялись партнерами з Дашою та Мішою Кацуріними, але й відвідують однакові заклади, щоб смачно поїсти.

Протягом багатьох років багато пар здавалися ідеальними в очах шанувальників, проте з часом виявлялося, що їхні стосунки далекі від цього ідеалу. Один із найвідоміших прикладів – розлучення і пізніший роман між Володимиром Дантесом та Дашою Кацуріною, Надією Дорофєєвою та Мішою Кацуріним.

Дорофєєва і Дантес – це була пара, яка викликала захват серед фанатів своєю красою, талантом і спільними виступами. Їхня любов до одне одного здавалася сильною, адже вони провели разом багато років, переживши все.

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва
Володимир Дантес та Надя Дорофєєва

Але у 2022 році, коли почалось повномасштабне вторгнення, Дорофєєва і Дантес прийняли рішення про розлучення. Через певний період часу вони розкрили справжню причину їхнього розлучення. Невдовзі після цього стало відомо про розлучення іншої пари – Кацуріних, близьких друзів Дорофєєвої та Дантеса.

Спершу це було як співпадіння, але фанати згодом зрозуміли, чому пари розлучились після довгих років шлюбу. Чутки про роман між Дорофєєвою та одним із Кацуріних швидко набули підтвердження, вони оголосили про свої стосунки та згодом одружились.

Міша Кацурін та Надя Дорофєєва
Міша Кацурін та Надя Дорофєєва

Пізніше ще одна пара Даша Кацуріна та Володимир Дантес повідомили про свої стосунки, тобто між парами відбувся певний обмін. Це ще один доказ того, що життя непередбачуване та може статись все, що завгодно.

Даша Кацуріна та Володимир Дантес
Даша Кацуріна та Володимир Дантес

Нагадаємо, що Міша Кацурін та Даша Кацуріна, відомі своїми закладами харчування, продовжують радувати своїх клієнтів новими інноваціями. “Японський Привіт” – це їх четвертий ресторан, що доповнює колекцію вже відомих “Китайського Привіту”, “В’єтнамського Привіту” і “Тайського Привіту”. Незважаючи на раніше виниклі труднощі в особистому житті, пара продовжує відвідувати та підтримувати свої заклади, але вже з новими коханими.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?