Польова кухня Володимира Ярославського: суддя “МастерШеф” приготував улюблену страву Хіменеса-Браво і узвар

Володимир Ярославський опинився поблизу від Мирнограду та вирішив влаштувати польову кухню. Які саме смаколики приготував кухар з "МастерШефу" — детально розповість "Один Факт".

Володимир Ярославський — український шеф-кухар, керівник та співвласник декількох ресторанів, серед яких «Shef’s table» і «Lucky». Також він ϵ співзасновником міжнародної франшизи ресторанів «Nai».

Окрім цих досягнень Володимир Ярославський написав в співавторстві книгу “100 рецептів на кожен день”, а ще працював суддею на проекті “МастерШеф Україна”. За версіϵю Фокус-лістингу Володимир Ярославський входить в ТОП-25 найкращіх шеф-кухарів України. Чоловік активно займаϵться благодійністю і мріϵ про те, аби зробити українську кухню і культуру максимально популярною в світі.

Володимир Ярославський активно веде соціальні мережі. На своїй сторінці в Instagram розповідаϵ про своϵ життя, кулінарну творчість і досягнення. В одному з останніх Stories Ярославський розповів про свої нові кулінарні горизонти.

Володимир Ярославський розвернув польову кухню із елітним меню на Донеччині
Володимир Ярославський розвернув польову кухню із елітним меню на Донеччині

Шеф-кухар повідомив про розвернення власної польової кухні неподалік від містечка Мирноград у Донецькій області. Популярний шеф-кухар посеред донецьких степів приготував справжній елітний бенкет. Ярославський наварив у великій каструлі узвар, приготував рис басматі з димком (на кострі) і спеціальну страву для тих, хто дотримуϵться Великого посту: квасолю в томаті із баклажанами.

Родзинкою польового меню стала мексиканська страва Чілі кон Карне, приготована за рецептом самого Ярославського. Ця страва належить до мексикано-техасської кухні і напевно, точно б сподобалась колезі Ярославського, Ектору Хіменес-Браво, який теж часто буваϵ на Донеччині із гуманітарною та волонтерською місіϵю.

Чілі кон Карне — це запашне мʼясо із пряним та пекучим присмаком. Окрім мʼяса до нього входять свіжі овочі — гострий та солодкий перець, ріпчаста цибуля. Також для приготування потрібен томатний сік та гострі спеції.

З таким насиченим меню від Володимира Ярославського українські захисники точно не залишаться голодними.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?