Віталій Козловський не може натішитися батьківством: у скільки тисяч гривень обійшлися партнерські пологи

Віталій Козловський, ставши татом, ледь не щодня радує шанувальників новою порцією світлин із дружиною та первістком. Тепер ми дізналися, що співак був присутнім під час пологів.

Віталій Козловський поділився роздумами з приводу партнерських пологів. Попервах 39-річний чоловік коливався, чи слід супроводжувати дружину у такий важливий момент життя. Було страшнувато.

Віталій Козловський розповів про партнерські пологи

Та захисник переборов страх і тепер звернувся до чоловіків із закликом не сумніватися. Адже Віталію вдалося бачити, як синочок народжується на світ, взяти його на руки першим, власноруч перерізати пуповину.

З іншого боку, це чудова підтримка породіллі у такий складний момент життя, яка підсилює довіру та повагу між парою. А для чоловіка є ще й стимулом відчути відповідальність за первістка та родину в цілому.

Віталій Козловський розповів про партнерські пологи

Пологи настільки втомили обох, що вони заснули на кілька годин. Коли ж новоспечений татусь прокинувся та втямив, що все це не сон, а реальність, то відчув такий приплив щастя, якого не зазнавав ніколи в житті.

Козловський подякував лікарці Оксані Ткаченко за турботу й комфорт, який було створено в клініці. Артист зазначив, що деякі його друзі їздили народжувати за кордон і залишилися невдоволені сервісом. А їм із Юлею все припало до вподоби.

Віталій Козловський розповів про партнерські пологи

Віталій не назвав суму, яку довелося сплатити за пологи. Та на сайті isida.ua можна знайти прайс. Якщо подружжя замовляло пакет “Пологи. Преміум”, то це обійшлося майже у 150 тис. гривень. Ще 100 тис.грн коштує пакет спостереження за вагітністю “Моя вагітність. Преміум”. Тож нескладно підрахувати, що виходить чверть мільйона гривень.

Нові статті

Схожі статті

Абсолютно дві різні людини: як виглядав Святослав Вакарчук 30 років тому: змінився непомітно, але сильно

Популярний соліст гурту "Екеан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився архівними фото, як він виглядав 30 років тому - довге волосся, щетина та підтягнуте тіло.

Як охолодити квартиру чи будинок, якщо немає кондіціонера: ці методи реально працюють влітку. Спробуйте!

Літо в 2024 році видалось занадто теплим. В умовах відключень світла скористатись кондиціонером неможливо, тому українцям стануть у нагоді поради по охолодженню квартири підручними засобами.

Результат вас вразить: навіщо сипати соду у пральну машину та що від цього буде – найдієвіший спосіб

Якщо хочете, щоб ваш одяг виглядав як новий та був свіжим, рекомендуємо спробувати один дієвий метод: навіщо додавати соду до вашої пральної машини?

Прожили разом майже 42 роки, але діточок не мали: історія кохання берегині української пісні Раїси Кириченко

Раїса Корж (Кириченко) — українська співачка і народна артистка української РСР. В її особистому житті був один чоловік — баяніст Микола Кириченко. Разом вони створили творчий і родинний союз.