Найкрасивіший чоловік світу Богдан Юсипчук додому в Україну ні ногою: шикує в Дубаї на червоному спорткарі

Богдан Юсипчук, який отримав звання найкрасивішого чоловіка світу, показав своє розкішне життя за кордоном та похизувався червоною спортивною автівкою.

7 травня відбулася справжня сенсація для українців та любителів краси по всьому світу – Богдан Юсипчук, актор театру і кіно, отримав титул “Найкрасивіший чоловік світу” на престижному конкурсі Mister Sea World 2018. Це неймовірне досягнення стало виразом визнання не лише його неперевершеного зовнішнього вигляду, а й таланту та працьовитості.

Під час навчання, Богдан вирішив спробувати себе в акторстві та знімався у фільмах та серіалах. Після успіху “Синевіру” Юсипчука запросили в ще одну фільмову стрічку під назвою “Тіні незабутих предків”, яка здобула популярність серед глядачів та критиків. Проте, краса Богдана Юсипчука не обмежується лише кіноекранами. Вільний від зйомок час він віддає активному способу життя – катанню на лижах та фехтуванню.

Найгарніший чоловік світу з України показав своє життя за кордоном
Найгарніший чоловік світу з України показав своє життя за кордоном

Після 24 лютого 2022 року актор виїхав за кордон і досі не повернувся додому в Україну. Однак, слід зазначити, що Богдан успішно працював у різних країнах і заявив, що відчуває себе досить комфортно на своєму новому місці проживання.

Останнім часом увагу його фанатів привертає його особисте життя. Нещодавно з’явилася інформація, що він повернувся з Таїланду, де зробив пропозицію своїй коханій. Але особливу увагу привернула новина про його нову тачку – червоний спортивний автомобіль, який він гордо показав у соціальних мережах.

Найгарніший чоловік світу з України показав своє життя за кордоном
Найгарніший чоловік світу з України показав своє життя за кордоном

У Таїланді,  Богдан Юсипчук, зробив пропозицію своїй дівчині Вероніці. Ця несподівана подія викликала хвилю емоцій у молодої жінки, яка не могла стримати сліз та зізналася, що ніколи не очікувала чогось подібного і взагалі не думала, що таке колись станеться. Наразі пара перебуває в Дубай.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?