Оля Полякова взяла в руки гантелі і показала, як проходить її ранок: “Пішла і зробила це. Ідіть і ви”

Оля Полякова — особистість багатогранна і цікава. Окрім епатажних образів на сцені співачка створюϵ… саму себе. Для цього їй потрібно зовсім небагато: свіже повітря, гарний настрій і… гантелі.

Співачка Оля Полякова особливого представництва не потребуϵ. В українському суспільстві цю епатажну дівчину зі стрункими ніжками знають, люблять і поважають. Артистка з потужним голосом та неперевершеними сценічними образами завжди виглядаϵ на всі 100%.

Але щоб досягти такого блискучого результату і такої гарної зовнішності — Олі Поляковій доводиться чимало потрудитися.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Оля Полякова іноді розповідаϵ про те, як їй доводиться працювати над власною зовнішністю. Окрім косметичного догляду зірка української естради регулярно займаϵться спортом. За зізнанням Ольги Полякової — вона звикла тренуватись на свіжому повітрі у будь-яку погоду.

В підтвердження власних слів артистка епатажного стилю продемонструвала, як прямо на пішохідній доріжці робить глибокі присіди із гантелями в руках та активно прокачуϵ прес на коврику для йоги посеред зеленої галявини. А ще — з великими випадами та тими ж гантелями в руках долаϵ довгу доріжку у парку посеред дерев.

Але родзинкою вранішніх тренувань Полякової стало… купання в річці. Вдягнувши рожевий відкритий купальник, Королева ночі зустріла свій черговий ранок в прохолодній водоймі, пірнувши туди з деревʼяного пірсу.

Оля Полякова зізналась, що на спортивні досягнення її надихнув власний досвід. Співачка подивилася відео, в якому вона сама тренуϵться у будь-яку погоду і це, за словами Олі, “її вштирило”. І тому вона вирішила що піде і зробить це знов.

Ідіть і ви — закликала Оля своїх шанувальників та прихильників. — Почніть день якісно.

А с чого починаϵться ваш ранок: зі спорту чи з кави? Розповідайте про це в коментарях до допису.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?